{{ message.message }}
{{ button.text }}

'Drukke Boel'

Afbeelding blog ''Drukke Boel'' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste blog, onwennig begin ik te typen.. dan heb ik weer een zin en dan haal ik hem meteen weer weg. Maar voor alles een eerste keer!

Even voorstellen mijn naam is Talita 28 jaar oud, ik ben getrouwd met Edwin. Samen hebben we nu 2 kinderen Vince en Jada.

Toen Vince een half jaar oud was kwamen we er achter dat ik weer zwanger was. Super gewenst en super blij was ik! Op Vince hebben we even moeten wachten dus dit was wel super fijn dat het zo snel gebeurde, ook een beetje onverwachts soort van. 

Nu is Jada alweer 3 maanden en wat is het voorbij gevlogen!!  We hebben inmiddels ons ritme gevonden . We spreken af wie ze ophaalt van het kinderdagverblijf en ondertussen bedenken wat we gaan eten wat elke dag weer voor problemen zorgt . Omdat ik vaak niet weet wat ik wil eten, soms tot wanhoop van mijn man!

Daarnaast is Vince soms, nou zeg maar vaak, lekker druk.. Als ik bijvoorbeeld Jada de fles geef en ik ben alleen thuis met de kids, dan ziet Vince zijn kans om alle kastjes open te trekken of alle Duploblokken door de kamer heen te smijten. Als ik probeer er wat tegen te doen, rent hij met een schaterlach en ondeugende blik de kamer rond. #onbegonnenwerk

Ik geniet van de dingen die we kunnen vastleggen zoals dat Jada 3 maanden was en ik haar probeer vast te leggen op de camera en dat Vince al zijn speelgoed meteen laat vallen, en er met volle vaart bovenop springt om samen dan op de foto te komen. En dat zijn dan de beste foto's geworden die vervolgens weer met iedereen wordt gedeeld van de familie.  Vince die ondertussen veel dierengeluiden wel kent en deze ook met trots vaak laat horen en laat zien.

Mijn dagen met deze 2 kiddies zijn altijd zo om. Als ze de volgende morgen weer wakker worden geniet ik van deze 2 weer net zoals altijd. Want ja ze zijn zo snel groot....


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je