{{ message.message }}
{{ button.text }}

droomkinderen als aardige aarde wezentjes

Is dromen wel veilig en niet een zweverig concept waarin je je verliest.

Afbeelding blog 'droomkinderen als aardige aarde wezentjes'

Echt niet te geloven. Mijn afgelopen 24 uur. Soms heb je van die dagen. Dan gaat er niets zoals de planning is danwel was! Dan weet je dat de planning, ook niet meer gaat worden.

Dat je het ook nog, niet zelf op kan lossen. Dat je weer iemands hulp moet inroepen.  die persoon die je eigenluk al te veel voor van alles en nog wat nodig hebt! Wat was er nu? Raampje omlaag draaien erg warm in de auto..pfff...snelllll! ..???..Het raam van je auto ligt er spontaan uit! Vraag je je beste vriend om hulp .Blijkt de deur ,nu ook niet echt aan apk danwel veiligheidsnormen te voldoen...flip.. vertelt hij jou als veiligheidsmiep.Nu hij weet wel hoe dat op te lossen ,maar dat kost wel een dagje! Neej! Afijn het raam wel weer op zijn plek! Dus laat me iniedergeval morgen lekker voor je koken. Kom je thuis weigert je wasmachine te wassen en vertelt je SE..ahum okey de beschrijving...morgen dan maar weer! Volgende dag op de fiets even Omie en haar beste vriendin in de tuin hulp bieden. Lekke band. Okey, daar word ik nu zweverig en afwezig van. Zoveel verdriet, onmacht ,kapotte dingen in het leven. Hulp moeten vragen aan toch meestal dezelfde schatten van mensen. Gelukkig ,ben ik nu net bij de twee dames uit de tuin gekomen. Helemaal fantastisch. Geen zevenblad bijna te bekennen. De jongste van de twee ,had zo goed geluisterd. Netjes geharkt enzo..appeltje eitje...en bewijs dat je voor zevenblad geen vergif hoeft te spuiten, uitzonderingen daargelaten. Lekkerinde aarde staan wroeten, wat is ze mooi moedertje aarde.Wat een rust met al die onrust die op haar krioelt. Drie uur later. Zo sta ik weer met beide benen op de grond. NatuurGELUK geven de dames mij een zakcentje mee. Lekker luxe koken, kan hij ook nog een vriend meenemen, die zag er uit alsof hij wel een zetje in de ..ja welke richting kon gebruiken. Wat is goed wat is fout.  Hij had rust nodig. Lekker eten helpt daarbij. Rust eten gezelligheid ,schept de mogelukheid om te dromen , om jezelf te kunnen zijn. Dat is mijn droom , dat dingen hun zelf mogen zijn maken en geven.1 van de definities die ik hanteer voor droom =mens. Vooral ook omdat de mens, de toekomst van al wat leeft kan besturen. Danwel dromen. De mensen die ik zie waar dan ook , dat zijn mijn dromen. Ze zijn niet zweverig. Vaak wel van het padje. Dit doordat iemand anders het motto hanteert dat de 1 zijn dood ,de ander zijn brood is.Ik ben van mening dat als we samen durven dromen( en zo ook weten wat dromen kapot kan maken), We voorzichtiger met elkaar omgaan. Elkaar bijstaan ,als iets breekt. Het is niet altijd te maken. Toch is het fijn als iemand zijn best voor je wil doen. Onmogelijk al dan niet. Elkaar voeden met Leven. VriendeGELUKheid elkaar te eten geeft. Zowel financieel , fysiek , emotioneel als spiritueel ( oe eng woord is dat, wat is je baby als ie nog niets kan ...een spirit een ziel, en daar is niets vaags

 aan! Wel heel mooi en breekbaar.) Zuinig zijn dus op elkaar en met elkaar. Een nieuwe economie opbouwen. Echt duurzaam. Zodat we nog langer leven om te ervaren hoe mooi liefde groeit. Zodat we de moGELUK heid hebben om een evolutie in het mens zijn te ervaren. We willen niet dat geschiedenis zich herhaalt. Dat is logisch gezien onze hebberigheid. Geheel niet logisch gezien wat we weten en kunnen. We hebben alles de comunicatie ,de wetenschap en 7 miljard(ehm dacht ik) mensen om elkaar hulp te bieden. Het enige wat we mogen uitvinden is delen, en onlosmakeluk daaraan verbonden de ander wie wat en hoe dan ook liefhebben.Is dat niet iets heel mooi s. Ik denk dat we daar niet van gaan zweven maar meer zullen aarden.  We zijn en blijven voorlopig aarde mensen. De droom is datgene waardoor je verder gaat. Ongekende mogelukheden zoekt en zal vinden.Omdat er iets in je leeft wat niet te stoppen is. Niet door te weinig geld, een lekke band of extra werk. Vele moeders en vaders zijn hun droom ergens kwijtgeraakt. Op het moment dat ze hun kind in hun armen hebben begint een nieuwe droom.Hiervoor hebben ze alles over. Bedenk op het moment dat je pasgeboren baby ligt te slapen ...zo op het ruggetje compleet ontspannen de armen open. Bedenk dan dat de baby nog geen scheiding of grenzen kent. Zo het grote allllllll knuffelt,binnenlaat. Weet dat all alles is. Dat alles daar onderdeel van is. Dat het babytje psychologisch noch fysiek bewust is van zijn eigen zijn. Jij bent de baby ,alles is hem danwel haar..wat is hem haar...Alles daarna wordt aangeleerd. Het is aan jou wat voor zelfbewust zijn ,je je baby meegeeft.Ik hoop dat het enkel liefde is! Andere liefde dat wel! Je bent uniek! Alles is uniek danwel anders. Ik wens dat jesamen kunt dromen van een echte droomwereld. Je baby is echt. Je baby is een droom... of niet? Alle andere dromen ook voor jou om te zien ,ervaren en delen. Puur realisme . Realiteits zin....komt van dromen. Zin om te koken nu! Ik wens een eet smaakGELUK ook aan jullie! Thanks Yvetje voor de inspiratie!Danwel feedback, elkaar voeden. Met dromen en voordromen omdat dat is wat we zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je