{{ message.message }}
{{ button.text }}

'Drie luiers per dag is genoeg'

De meeste ouders gebruiken vijf tot zes luiers per dag. Wetenschapsmagazine EOS claimt nu dat drie luiers ook voldoende zijn en bovendien voor veel minder afval zorgen.

Afbeelding blog ''Drie luiers per dag is genoeg''

'Drie luiers per dag is genoeg'

Door maar drie luiers per dag te gebruiken, bespaar je niet alleen veel geld maar ook het milieu. Ons restafval bestaat voor vijf tot acht procent uit luiers. Minder luiers scheelt dus zeker. Maar gaan we het ook echt doen? Dat is natuurlijk de grote vraag. Veel ouders vrezen voor luieruitslag waardoor drie keer per dag een schone luier geven te weinig is. Toch zal het zeker besparen op je kosten. Luiers kosten immers heel veel geld en als je de helft minder gaat gebruiken is dat natuurlijk alleen maar heel fijn meegenomen. Daarnaast wordt er eigenlijk geen onderscheid meer gemaakt in dag- en nachtluiers. Alle luiers worden op zo'n manier gemaakt dat ze eigenlijk prima 12 uur lang de billetjes van je baby drooghouden. Of alle ouders het hier echter mee eens zijn, dan is natuurlijk de vraag.

Bespaar op luiers

Gebruiken jullie meer dan drie luiers per dag? Dan is besparen op je luiers vast heel welkom. Luiers zijn namelijk een behoorlijke kostenpost in het gezin. Bespaar daarom eenvoudig op luiers door je luiers altijd in de aanbieding te kopen. Op deze pagina hebben we alle luiers aanbiedingen en acties voor je verzameld.

Hoeveel luiers gebruikt jouw kind?

Bron: eoswetenschap.eu

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je