Snap
  • Baby
  • Mama
  • iphonestuk
  • verzekering
  • bestevriendin

Drama: mijn kindje liet de Iphone van mijn beste vriendin vallen...

En hard ook, helemaal kapot. En nu? Nu ben ik er in ieder geval achter dat ik niet goed verzekerd ben. En een vriendin minder heb!
6 jaar geleden

Als ze echt je beste vriendin is, dan ga je toch gewoon even bij haar langs? Maakt het ook even wat persoonlijker. Dat komt sowieso altijd net wat beter over dan via een app of mailtje.

6 jaar geleden

Horen nu natuurlijk het verhaal van 1 kant. Maar persoonlijk zou ik het geld al overgemaakt hebben. Of je breed bent of niet, het is jullie verantwoording als ouders. Succes

6 jaar geleden

Sjonge jonge, balen is een logische reactie, geïrriteerd, maar niet boos. Het is een kindje van 0! Het kan gebeuren hoe vervelend ook en ik denk dat jij je er nog rotter onder mag voelen. Je hebt alles aangeboden en hoe rot het is dat je het geld kwijt ben, dat hoort helaas pindakaas erbij. Misschien heeft je vriendin de middelen niet om te antw? Al denk ik in deze tijd dat dat altijd wel kan via social media en het is niet fair dat ze zich zo gedraagt en ontzettend kinderachtig, later is het haar kind. Ik zou het niet eens meer goed willen maken of ze moet zelf met excuses komen. Schermpje betalen, kost zo'n 60 euro, nog een sorry erbij en klaar. Succes! Geniet lekker van je kindje

6 jaar geleden

Ik kan me wel voorstellen als het een nieuwe/ dure telefoon is dat je baalt! Maar zulke dingen gebeuren. Het had net zo goed je eigen telefoon kunnen zijn.