{{ message.message }}
{{ button.text }}

Drama: mijn kindje liet de Iphone van mijn beste vriendin vallen...

En hard ook, helemaal kapot. En nu? Nu ben ik er in ieder geval achter dat ik niet goed verzekerd ben. En een vriendin minder heb!

Afbeelding blog 'Drama: mijn kindje liet de Iphone van mijn beste vriendin vallen...'

Mijn dochter is nu 6 maanden oud en probeert alles te pakken wat los en vast zit en binnen haar bereik is. Zo ook dingen waar ze eigenlijk niet aan mag komen...

Ik zal bij het begin beginnen. Samen met mijn dochter ging ik op pad naar mijn beste vriendin 'E'. E woont een uurtje verderop en dat is redelijk te doen met het OV. Aangezien zij de laatste paar keer al mijn kant opgekomen was, werd het tijd voor een bezoekje aan haar.

Afgelopen zaterdag was het zover. Mijn man had ons afgezet op het centraal station en de treinreis ging erg goed. Eenmaal aangekomen haalde zij mij op. We gingen een stukje wandelen en daarnaar naar haar huis. Waar ze koffie en thee zette en een lunch aan het bereiden was. Ik zat met Mae op de bank en besefte me direct dat het huis niet echt babyproof was. Daarom maar fijn op de bank bij mij en met mijn sleutelbos spelen.

Eenmaal aan tafel was het ook niet echt handig, helemaal geen kinderstoeltje of wippertje bij de hand dus ik zei al direct: de volgende keer spreken we bij mij af of in zo'n lelijk mama cafe. Daar was ze het mee eens.

We waren in gesprek en als vanouds aan het kletsen, even niet Mae in de gaten houdend. In mijn ooghoek zag ik het gebeuren: Ze pakte de Iphone van E met haar kleine handjes en binnen 1 tel lag deze op de grond. Met het scherm naar beneden.

Ik hield mijn adem in en draaide de telefoon om. Kleine glassplinters prikten al in mijn vinger: Helemaal kapot! Neeeeeeeeeeee!

De sfeer sloeg om en E was echt heel onaardig. Ik bleef maar sorry zeggen, maar het kwam niet binnen. Met mijn man had ik afgesproken weer redelijk op tijd thuis te zijn, zodat hij ons nog kon ophalen van het station gezien hij in de avond wegging.

Terwijl ik dus aan het proberen was de boel te sussen moest ik ook mijn spullen pakken om te gaan. Vet lullig...

Ik beloofde haar om direct thuis uit te zoeken hoe we dit aan de verzekering kunnen opgeven en dat ik het voor haar zou regelen. Daar stemde ze mee in.

Eenmaal thuis na een lange reis waarbij ik veel stress om het voorval aan mijn hoofd had plus een huilende baby op schoot checkte ik samen met mijn man onze verzekering. Nou, we blijken helemaal niet goed verzekerd te zijn tegen dit soort ongelukken. Dit direct aangepast maar dat had natuurlijk geen zin meer voor dit voorval.

Nu is het zo dat we het niet heel breed hebben. Geen probleem, we kunnen doen wat we willen, niets te klagen... Maar een nieuwe telefoon, of in ieder geval een nieuw scherm hakt er wel degelijk in! Toch besloten dit aan te bieden aan haar.

Toen ik E wilde bellen, nam ze niet op. Ik heb haar ge-appt, gemailt, berichtjes gestuurd via Facebook. Geen response... Ik wil het oplossen, maar het lijkt wel of ze zich heeft afgesloten voor me.

Zie ik het nu helemaal verkeerd of is het een ongelukje wat niet handig is natuurlijk, maar hierom laat je toch geen vriendschap stukgaan?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je