{{ message.message }}
{{ button.text }}

Draaien maar!

Afbeelding blog 'Draaien maar!' Achtergrond blur afbeelding

Voordat we naar Nederland op vakantie gingen, draaide onze kleine man van nu 15 weken zich opeens om van buik naar rug. Helemaal trots natuurlijk! En hij vond het nog leuk om te doen ook. Weer wat nieuws om in de box uit te vreten!

Maar gisteren zit ik met mijn moeder op de bank, lag meneer op zijn rug en zag blijkbaar iets moois achter zich. Hij gooit z'n hoofd naar achteren, kromde z'n rug, duwde zichzelf op z'n zij en probeerde om te rollen. Helaas, dat stomme armpje lag in de weg, waarvan het handje ook nog perse in z'n mondje moest blijven zitten om op de sabbelen. We probeerden hem nog een beetje te stimuleren door een speeltje achter hem te leggen, zodat als hij wou kijken hij zijn koppie naar achteren moest gooien, maar nee, daar trapte hij niet in.
Een uur later zijn we bij mijn zus, die de box heeft op staan. Even de kleine man erin gelegd en hoppa.. daar ging hij hoor. Het was even wriemelen met dat armpje wat onder z'n lijfje vandaan getrokken moest worden, maar het is hem gelukt! De kleine man draaide zich gewoon om van rug naar buik met 15weken.. gek jochie! Maar mama is uiteraard reuzetrots! Ik probeerde het nog te filmen, maar draaien op commando, daar doen we niet aan hihi! Komt vast wel een keer! Ooit moet het lukken ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je