Snap
  • Baby
  • post

Draaien maar!

Voordat we naar Nederland op vakantie gingen, draaide onze kleine man van nu 15 weken zich opeens om van buik naar rug. Helemaal trots natuurlijk! En hij vond het nog leuk om te doen ook. Weer wat nieuws om in de box uit te vreten!

Maar gisteren zit ik met mijn moeder op de bank, lag meneer op zijn rug en zag blijkbaar iets moois achter zich. Hij gooit z'n hoofd naar achteren, kromde z'n rug, duwde zichzelf op z'n zij en probeerde om te rollen. Helaas, dat stomme armpje lag in de weg, waarvan het handje ook nog perse in z'n mondje moest blijven zitten om op de sabbelen. We probeerden hem nog een beetje te stimuleren door een speeltje achter hem te leggen, zodat als hij wou kijken hij zijn koppie naar achteren moest gooien, maar nee, daar trapte hij niet in.
Een uur later zijn we bij mijn zus, die de box heeft op staan. Even de kleine man erin gelegd en hoppa.. daar ging hij hoor. Het was even wriemelen met dat armpje wat onder z'n lijfje vandaan getrokken moest worden, maar het is hem gelukt! De kleine man draaide zich gewoon om van rug naar buik met 15weken.. gek jochie! Maar mama is uiteraard reuzetrots! Ik probeerde het nog te filmen, maar draaien op commando, daar doen we niet aan hihi! Komt vast wel een keer! Ooit moet het lukken ;)

10 jaar geleden

Leuk om te lezen, mijn dochter kan nu ook sinds een paar weken rollen en ben ook zo lekker trots. Ik heb het gelukkig wel op film nu, met mn oudste is dat nooit gelukt

10 jaar geleden

heheh is duidelijk van wie de baby het heeft dan ;)

10 jaar geleden

Geweldig moment is dat. Ook bij ons was het film moment lastig omdat ze het toch alleen doen als ze het zelf willen. Uiteindelijk hebben we de filmcamera op statief aan de box gemaakt en zodra ze erin lag aangezet. Uiteindelijk veel kunnen wissen maar de meeste mijlpalen staan op video ;) slimme baby, slimme mama !! ;)

10 jaar geleden

Hahahaha, geweldig!! Je moet een expert worden in je-verdekt-opstellen. :p