{{ message.message }}
{{ button.text }}

Draaien in de slaap

Afbeelding blog 'Draaien in de slaap' Achtergrond blur afbeelding

Onze zoon, elf maanden, wordt sinds ruim anderhalve week iedere nacht wakker omdat hij dan ongelooflijk raar in bedje ligt. Ik leg hem 's avonds rond 19 uur in bed en hij valt dan eigenlijk altijd meteen in slaap. Als ik rond 22-22.30 zelf naar bed ga moet ik hem altijd recht leggen omdat hij dan meestal dwars in bed ligt. Hij ligt dan eigenlijk altijd op een zij. Omdat ik nu zwanger ben van ons tweede kindje en dus vaak moet plassen ga ik regelmatig even bij hem kijken en hij ligt dan altijd weer anders dan ik hem heb neergelegd. Hij ligt dan met z'n rug tegen de bovenkant van het bedje of zelfs helemaal andersom, dus met de voetjes aan het hoofdeind. Ik leg hem altijd weer terug en hij slaapt gewoon door tot zo rond vijf uur 's morgens dan word hij wakker omdat hij vastzit met een armpje door de spijltjes of gewoon omdat hij last heeft van de houding waarin hij op dat moment ligt. Hij heeft dan al zo'n 10 uur geslapen dus als ik hem dan wil terug leggen denkt hij mama, joepie en valt dan niet meer in slaap. Ik heb hem nu al een aantal keren bij  mij in bed gelegd en dan valt hij meestal wel weer in slaap tot een uurtje of acht. Beter is natuurlijk om hem gewoon de nacht in z'n eigen bedje te laten slapen en dan 's morgens uitgerust wakker te laten worden maar hoe ga ik dat aanpakken??? Er zijn mensen die zeggen dat ik hem moet vastleggen maar is dat een oplossing? zijn er mama's die hiermee ervaring hebben en dus ook ideeen zodat hij niet meer zomaar kan draaien want het is verder een hele goede slaper maar word dus gewoon wakker door z'n houding. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je