{{ message.message }}
{{ button.text }}

Douche drama..

Onlangs zijn wij verhuist naar een ontzettend leuk huis, maar dit huis heeft 1 groot minpunt, want dit huis heeft geen bad..

Afbeelding blog 'Douche drama..' Achtergrond blur afbeelding

Sinds ons dochtertje goed kan zitten, gaat ze in het grote bad in plaats van in het babybadje. Ze was altijd dol enthousiast als het weer tijd was om in bad te gaan.
Douche vond ze toen ook al verschrikkelijk en haren wassen was/is ook geen succes. Probeerde in bad spelende wijs onze dochter te wennen aan haren wassen, door een bekertje of een giertertje te gebruiken voor het nat maken en afspoelen van dr haren. Ook probeerde ik haar te laten helpen tijdens het haren wassen. Wij hebben haar ook het bad laten bellen met de douche kop etc.
Aangezien douche geen succes is, dachten wij dat het een goed idee was om haar babybadje in de douche te zetten, haar zelf het badje laten vullen, spelen, spetteren en noem maar op. Dit heeft helaas als resultaat opgeleverd dat ze nu haar babybadje en de douche volledig weigert. Samen douche, zingen, echt niks lijkt te helpen.
Wij hebben z'n beetje alles geprobeerd, ook geprobeerd om er geen strijd van te maken. Inmiddels is het z贸 erg, dat wassen een strijd lijkt te worden.
Zijn er moeders die het zelfde probleem gehad hebben? Of heeft iemand d茅 tip?
Wij zitten momenteel met onze handen in het haar!*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je