{{ message.message }}
{{ button.text }}

Doorslapen.. niks ervan!

Slaapt jouw baby al lekker door 's nachts? Dat dacht ik ook.. helaas is het tij gekeerd.

Afbeelding blog 'Doorslapen.. niks ervan!' Achtergrond blur afbeelding

Quinn sliep met 2,5 maand heerlijk van 23:00  tot 7:00. Tot en met 4,5 maand werd dit alleen maar langer. Heerlijk! We spraken nog regelmatig uit wat voor geluk we hiermee hadden. En dat je hierdoor de drukte van de dag gelukkig goed aan kan. Nou.. het is alsof ze het gehoord heeft. Hoe het opeens zo komt.. geen idee?

Quinn slaapt nu al bijna 1,5 maand niet meer door en wil opeens weer een fles 's nachts. Op zich niks mis mee natuurlijk bij zo'n kleintje. Ze komt tussen 1:30 en 4:00. Helaas is het alleen niet zo dat ze de fles krijgt en dan weer gaat slapen. Nee, madame is dan minimaal 2 tot 3 uur wakker voordat ze weer in slaap valt. Gevolg: papa of mama zijn ook iedere nacht zo lang wakker. Help!

We hebben al verschillende dingen geprobeerd; extra late fles, rijstebloem in laatste fles, warmer aankleden, niet uit bed halen, water geven, ga zo maar door. Helaas alles zonder resultaat. Langzaam aan merken we dat het aan ons gaat knagen. Het slaapgebrek zorgt ervoor dat we minder kunnen hebben en we snakken dan ook echt naar een 'normale' nacht. Hoe kun je je baby helpen bij het weer langer gaan slapen? 

Hebben jullie nog de gouden tip? Wat werkte bij jullie? Wat kunnen we nog proberen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je