Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen

Dol op korting? Pak 30% extra korting bij V&D!

Om te shoppen voor jou en je gezin loop je vaak de hele stad af. Maar bij V&D vind je alles wat je nodig hebt, vooral tijdens het Prijzencircus! Top aanbiedingen met 30% EXTRA korting, en het mooiste is dat je niet de deur uit hoeft.

V&D Prijzencircus

Komt dat zien! Tot en met zondag 13 april is het Prijzencircus bij V&D met spectaculaire aanbiedingen op nieuwe collecties voorjaarsmode. Daarnaast maak je dit jaar kans op superprijzen! Bij elke aankoop tijdens het Prijzencircus ontvang je een stuntmunt met unieke gelukcode, waarmee je onder andere kans maakt op een BMW of een V&D fashion cadeaukaart t.w.v. €1.000,-. Gedurende het Prijzencircus zullen de filialen afwijkende openingstijden hebben. Kijk op VD.nl/vestigingen voor de openingstijden van jouw filiaal, of shop online!

Lief!

Voor kindjes, zowel groot als klein, heeft Lief! altijd wel iets leuks in huis. V&D helpt je graag met originele babyshirts, schattige rompertjes, vrolijke jurkjes, stoere vestjes, stevige spijkerbroekjes en eigenwijze accessoires uit de Lief! collectie. Alle kleding is voorzien van het herkenbare Lief! of Stoer! logo. Ook is er een unisex-lijn, ideaal om kado te doen op een babyshower. Lief! heeft voor ieder wat wils! Alvast de collectie bekijken? Klik hier!

Nijntje

Vele generaties zijn hier al mee opgegroeid en zijn bekend met de vele Nijntje boekjes die al jaren achtereen gelezen en voorgelezen worden. Maar nu is er ook leuke babykleding van het bekendste konijntje van Nederland te koop! Klik hier en bekijk de schattige collectie van Nijntje.

Frendz

Frendz is één van de populairste eigen kindermode merken van de V&D. Het is een modieus merk voor jongens en meisjes, baby's, peuters en kleuters. Een goed alternatief voor de hippere dure merken. De collectie kinderkleding van Frendz bestaat uit simpele basics en opvallende modieuze eye-catchers, afgestemd op het modeseizoen. Zowel qua kleur als qua stof. Stuk voor stuk kledingstukken met een stoere look en vooral een hele leuk prijs. Bekijk hier de Frendz collectie.