{{ message.message }}
{{ button.text }}

Docter piepie In de dop ;)

Google: De grootste nachtmerrie van elke moeder met een ziek kindje !!

Afbeelding blog 'Docter piepie In de dop ;)' Achtergrond blur afbeelding

oké Joy is 8 maanden oud en je zou denken met een zoon van 8 jaar (Ryan) dat je inmiddels wel ervaringen genoeg hebt met kinderziektes en ditjes en datjes. Maar niets is minder waar!

Joy heeft al 3 dagen flinke koorts( 40*) die ondanks de zetpillen maar niet wil zakken. Hmmm geen vrkoudheidje ze heeft al 2 tanden door, ze trekt niet aan der oortje, geen spikkels of pukkeltje! Dus onbekende oorzaak van koorts hmmm

GOOGLE: kindje 8 maanden flinke koorts.

Ik krijg diverse forums te zien met net zulke wanhopige moeders als ik en allemaal krijgen ze hetzelfde advies : genoeg laten drinken en op de plasluiers letten. Langer dan 3 dagen koorts contact opnemen met de huisarts.

Oké inmiddels is het bijna dag 4 heb al 3 x de docterspost gebeld kreeg hetzelfde tehoren als er op de sites stond dus nog niks wijzer. Dit gebeurt ook echt altijd in het weekend natuurlijk pfff

Inmiddels valt het op dat Joy koude voeten en handen heeft ondanks die irritante hoge koorts.

GOOGLE: kindje 8 maanden koude handen en voeten en hoge koorts.

Ook lord had ik niet moeten doen de vreselijkste kinder ziektes vlogen voorbij op mijn scherm. Ik zie hersenvliesontsteking en maak mij gelijk ernstige zorgen alle symptomen heeft ze behalve die bloedpuntjes die je niet weg kan drukken. Maar op een ander forum lees ik dat dat niet altijd hoeft pffff het zal toch niet? Ik bel weer de docterspost, uit mijn zorgen de assistente aan de andere kant is heel begripvol en ik mag langs komen beter 6x teveel dan 1x te weinig mompel ik nog.

3uur in de nacht richting docterspost!

Joy natuurlijk ondanks de koorts hartstikke vrolijk ik voel me echt een hysterische moeder. Ik krijg nog te horen dat het echt prima is dat ik zo allert ben en dat ik altijd mag bellen en langs komen! Ik zie de docter denken die is koekoek en ga weer richting huis met mijn zieke en o zo vrolijke baby!

Volgende dag

Oma past op,want wij moeten toch echt weer aan het werk we zitten inmiddels op dag 5

Mijn telefoon gaat en oma aan de lijn: ooooo ze zit helemaal onder de pukkels !! ik gelijk hysterisch kan je ze wegdrukken?Oma door mij weer in de stress 'n zegt dat ze wel ff langs de docter gaat. Ik denk weer aan wat ik had gelezen via Google, dat ook de docter het fout konden hebben! Het zal toch niet? Ik ook richting de docter want ik zit er natuurlijk als zorgzame mams boven op!

1 blik op mijn vlekken monster was genoeg: ja moeders de 6e ziekte! Niks aan te doen het is binnen een paar dagen over! Nog ff gevraagd waarom ik de docterspost had gebeld in de nacht? Nouuuu omdat ik me zo eenzaam voelde en jouw nummer niet had oké dat dacht ik! Ik lachte het weg in het echie ;)

Ik ben opgelucht heb het met vlekken monster Joy te doen en haat GOOGLE ( voor nu dan ) !

En docter piepie neemt ontslag!!!Daaaaaaaaag

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je