Snap
  • Baby
  • Gezond
  • post

Docter piepie In de dop ;)

Google: De grootste nachtmerrie van elke moeder met een ziek kindje !!

oké Joy is 8 maanden oud en je zou denken met een zoon van 8 jaar (Ryan) dat je inmiddels wel ervaringen genoeg hebt met kinderziektes en ditjes en datjes. Maar niets is minder waar!

Joy heeft al 3 dagen flinke koorts( 40*) die ondanks de zetpillen maar niet wil zakken. Hmmm geen vrkoudheidje ze heeft al 2 tanden door, ze trekt niet aan der oortje, geen spikkels of pukkeltje! Dus onbekende oorzaak van koorts hmmm

GOOGLE: kindje 8 maanden flinke koorts.

Ik krijg diverse forums te zien met net zulke wanhopige moeders als ik en allemaal krijgen ze hetzelfde advies : genoeg laten drinken en op de plasluiers letten. Langer dan 3 dagen koorts contact opnemen met de huisarts.

Oké inmiddels is het bijna dag 4 heb al 3 x de docterspost gebeld kreeg hetzelfde tehoren als er op de sites stond dus nog niks wijzer. Dit gebeurt ook echt altijd in het weekend natuurlijk pfff

Inmiddels valt het op dat Joy koude voeten en handen heeft ondanks die irritante hoge koorts.

GOOGLE: kindje 8 maanden koude handen en voeten en hoge koorts.

Ook lord had ik niet moeten doen de vreselijkste kinder ziektes vlogen voorbij op mijn scherm. Ik zie hersenvliesontsteking en maak mij gelijk ernstige zorgen alle symptomen heeft ze behalve die bloedpuntjes die je niet weg kan drukken. Maar op een ander forum lees ik dat dat niet altijd hoeft pffff het zal toch niet? Ik bel weer de docterspost, uit mijn zorgen de assistente aan de andere kant is heel begripvol en ik mag langs komen beter 6x teveel dan 1x te weinig mompel ik nog.

3uur in de nacht richting docterspost!

Joy natuurlijk ondanks de koorts hartstikke vrolijk ik voel me echt een hysterische moeder. Ik krijg nog te horen dat het echt prima is dat ik zo allert ben en dat ik altijd mag bellen en langs komen! Ik zie de docter denken die is koekoek en ga weer richting huis met mijn zieke en o zo vrolijke baby!

Volgende dag

Oma past op,want wij moeten toch echt weer aan het werk we zitten inmiddels op dag 5

Mijn telefoon gaat en oma aan de lijn: ooooo ze zit helemaal onder de pukkels !! ik gelijk hysterisch kan je ze wegdrukken?Oma door mij weer in de stress 'n zegt dat ze wel ff langs de docter gaat. Ik denk weer aan wat ik had gelezen via Google, dat ook de docter het fout konden hebben! Het zal toch niet? Ik ook richting de docter want ik zit er natuurlijk als zorgzame mams boven op!

1 blik op mijn vlekken monster was genoeg: ja moeders de 6e ziekte! Niks aan te doen het is binnen een paar dagen over! Nog ff gevraagd waarom ik de docterspost had gebeld in de nacht? Nouuuu omdat ik me zo eenzaam voelde en jouw nummer niet had oké dat dacht ik! Ik lachte het weg in het echie ;)

Ik ben opgelucht heb het met vlekken monster Joy te doen en haat GOOGLE ( voor nu dan ) !

En docter piepie neemt ontslag!!!Daaaaaaaaag

10 jaar geleden

haha zo ben ik zelf keer in paniek geweest omdat binnen hele korte tijd dr rompje en armpjes vol kleine rode plekjes zat, hop naar huisartsenpost en was het netelroos..kun je niet meer achterhalen waar de reactie op is geweest (fijn...) gaat vanzelf weer weg. Mijn meetlint voor niet naar dokter is als ze nog actief is en goed reageert, genoeg drinkt, geen gekke vlekjes/plekjes heeft, genoeg plast en geen hele hoge koorts (40graden zou ik dus wel dokterbezoekje doen).

10 jaar geleden

Oo koortsstuip is echt heel eng heb ik ook gehad met mijn zoon! Gelukkig niks ergs dus! Ja Google moet je eigenlijk niet gebruiken maar je doet het toch heel snel hè!

10 jaar geleden

oohh google is in zulke situaties ook mijn vijand haha ik raak dan helemaal in paniek. Onze dochter heeft een maand terug de zesde ziekte gehad, ik was op mijn werk dat ik gebeld werd door oma '' jaylin is slap geworden , en weg gevallen .. we moeten nu naar het ziekenhuis'' ....je had me moeten zien haha ik werd lichtelijk gestoord. Bleek ze een koorts stuip gehad te hebben ..4 dagen koorts gehad en toen inderdaad die vlekjes !

10 jaar geleden

Gelukkig maar! Google kan je verrijken maar ook gek maken! Thanks ze is alweer de oude hoor hihi