{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dlink Babymonitor voor beginners

Ja, daar is ie dan! Ik ben de gelukkige winnaar van de Dlink babymonitor. Gisteren kwam hij al binnen..

Afbeelding blog 'Dlink Babymonitor voor beginners' Achtergrond blur afbeelding

Boven verwachting snel was dat. Maandag kreeg ik te horen dat ik had gewonnen en donderdag al in huis. Super! We hebben hem natuuuurlijk gelijk in gebruik genomen en kunnen onze ogen er niet vanaf houden. 

621643f9-ac68-45e4-9ed8-f6096181ee11.jpg

Installatie

Tijdens het koken heb ik de monitor geïnstalleerd in combinatie met de benodigde app. Dat dit tegelijk met het koken kon, zegt wel wat over het gebruiksgemak van de monitor. Heerlijk hoe makkelijk dat ging. Gelijk al onze apparaten erop aangesloten. 

Even testen wat we er allemaal mee kunnen.. praten: check! Ik begin met een makkelijke 'hallo' en hoor mezelf galmend uit de luidspreker komen. Ook hele zinnen komen er goed door. Dan nog de muziekfunctie. Wat heerlijk zeg. Vijf rustige slaapliedjes, die je zelf zo hard of zacht kunt zetten als je wilt. En dan ook nog de optie om ze voor 5 minuten, 10 minuten of zelfs nog langer af te laten spelen. Aangezien Quinn wel van een muziekje bij het slapen houdt, lijkt dit me een fijne optie voor haar. En ja hoor, je kunt ook foto's en filmpjes maken met de monitor. Aangezien er nu nog weinig te zien is in het kamertje, ben ik zo ver nog niet gekomen :) Maar ik ben erg enthousiast over mijn mooie prijs. Wat een cadeautje zeg! 

In de praktijk

Vanmorgen hebben we hem dan voor het eerst geprobeerd met Quinn in bed. Quinn is een pittige tante die soms niet zo makkelijk in slaap komt en dan bij bovenkomst breed grijzend naar me kijkt. Bijna alsof ze denkt; ik heb het voor elkaar. Nu kon ik mooi zien dat madame met speen in zat te jengelen. Ik ging dus nog niet naar boven. Liedje aan en lekker doezelen. Daarna één keer naar boven gegaan voor de speen en ze ging heerlijk slapen. Wat mooi om te zien!! Ik kon m'n ogen niet van het scherm af houden. Ik moet zelfs oppassen dat ik niet de hele tijd (lees: 1,5 uur) naar mijn slapende baby ga kijken.

Bedankt Mamaplaats!

Mamaplaats, heel erg bedankt voor deze mooie prijs. We zijn er heel erg blij mee en hij gaat nog jaren van pas komen. Ben echt nog steeds verrast dat ik de prijs heb mogen winnen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je