{{ message.message }}
{{ button.text }}

Difrax: speen zonder probleem

Afbeelding blog 'Difrax: speen zonder probleem'

Het zuigen op een speen maakt een kind rustiger en geeft een gevoel van veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. Een baby die met een fopspeen slaapt draait zich minder snel op de buik, waardoor de kans op wiegendood kleiner is.

‘Ik groei mee’

Difrax fopspenen zijn beschikbaar in vijf maten die meegroeien met de zuigbehoefte en het gezicht van je kindje vanaf de geboorte. Het zuiggedeelte wordt massiever naarmate de zuigbehoefte toeneemt. Difrax ontwikkelde twee typen fopspenen, Natural en Dental. Zo is er altijd een speen die aansluit bij de behoeften van je kindje.

De geliefde fopspenen van Difrax zijn herkenbaar aan het vlindervormige schildje en de hippe prints. Het neusje wordt hierdoor altijd vrij gelaten. Ook zitten er gaatjes in het schildje welke zorgen voor extra luchttoevoer wat huidirritatie helpt te voorkomen. Samen met een team van medische experts en tandartsen ontwikkelde Difrax 5 maten fopspenen.

    Dif    

Persoonlijk verhaal achter het ontwerp

Difrax steunt Free a Girl met de Limited Edition Free a Girl fopspeen. Bettina Holwerda-Bakkum, Kim-Lian van der Meij, Liesbeth Kamerling en Armin van Buuren hebben hun bijdrage geleverd aan het ontwerp van een fopspeentje. Van elke verkochte speen doneert Difrax €1,- aan Free a Girl.

Elk speentje heeft het voor Difrax zo herkenbare vlindervormige schildje. Difrax fopspenen zijn beschikbaar in verschillende maten die meegroeien met de zuigbehoefte en het gezichtje van je kindje vanaf de geboorte. De Limited Edition Free a Girl fopspenen collectie is verkrijgbaar in 4 trendy designs. Klik hier en bestel nu.

armin kim    

Stoppen met Foppenboek

Het zuigen op een speen maakt een kind rustiger en geeft een gevoel van veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. Het is belangrijk om het speenzuigen weer op jonge leeftijd af te leren om negatieve gevolgen te voorkomen. In samenwerking met een Pedodontoloog (kindertandarts) en Kinderlogopediste heeft Difrax het boek ‘Stoppen met Foppen’ ontwikkeld. Het boek bestaat uit een 15 daags stappenplan waarbij kinderen op spelenderwijs worden voorbereid op het afscheid nemen van de vertrouwde speen. Het boek is te bestellen via de webshop van Difrax of gratis te downloaden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je