{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dieren-weekend

Afbeelding blog 'Dieren-weekend'

Wat een prachtig weer dit weekend! We hebben er van genoten. Zaterdag eerst naar GaiaZOO geweeest de dierentuin in Kerkrade. Werkelijk een prachtig dierenpark is dat. We waren er al eens eerder geweest, maar dat was alweer even geleden. Namelijk vorig jaar toen onze dochter 6 maanden oud was. Nu is ze 16 maanden en ze genoot er enorm van! Via de McDonalds  kregen we het tweede kaartje gratis en dat is altijd leuk natuurlijk! Ze heeft veel dieren van dichtbij mogen bewonderen en heeft er van genoten. Vooral de cheeta's achter het glas bekijken en de aapjes die loslopen (maar niet zo agressief zijn als in de Apenheul, want ze worden goed in de gaten gehouden door het personeel) vond ze erg mooi. Het is een dierenpark die al meerdere prijzen heeft gewonnen voor hoe het is aangelegd. De omheiningen van de dierenverblijven zijn zo natuurlijk dat ze vaak nauwelijks opvallen.

Vandaag zijn we naar Animal Event geweest in Beekse Bergen. Onze rasvereniging was daar aanwezig en via hun kregen we gratis kaartjes, nog een mooi mazzeltje! Het is  een fair die in het teken staat van voornamelijk honden, katten en paarden. Maar er zijn ook koeien en kleine boerderij dieren. Ze heeft paardjes geaaid, hondjes geknuffeld en gevoerd, en we hebben zelfs een haan geaaid en hij vond het nog lekker ook hahahaha. Wist niet dat ze daar van hielden.

Geweldig genoten dus van het weer, de dieren en van de ervaringen die Stella weer opgedaan heeft!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je