{{ message.message }}
{{ button.text }}

Diede alweer voor de 4e week beugelvrij

Ze vindt het geweldig en je ziet haar genieten zo gauw de beugels na de nacht en een dutje afgaan, eindelijk beugelvrij! Lees meer!

Afbeelding blog 'Diede alweer voor de 4e week beugelvrij' Achtergrond blur afbeelding
Wat is ons meiske aan het genieten.... teentjes in de mond, voetjes in de mond, beentjes in de lucht!! Allemaal dingen die voor de meeste kinderen heel normaal zijn, zijn voor onze Diede nu nieuw. Ze vindt het geweldig en je ziet haar genieten zo gauw de beugels na de nacht en een dutje afgaan, eindelijk beugelvrij! Ook wordt ze nu boos als voor een slaapje aan moeten, vaak is ze dan al zo moe dan wil ze gewoon gelijk slapen! Dan schreeuwt ze en worstelt ze, maar uiteindelijk na dat geworstel heeft ze ze weer aan en gaat ze daarna lekker slapen.

Beugelvrij met de zomer

De beugels mochten ook op het goeie moment af, net met de warme dagen kon zij meegenieten van de zon en haar beentjes lekker aan de zon laten zien! Moeders gelijk naar de winkel om van die leuke geroezelde luierbroekjes te kopen.... ze heeft er nu teveel! :) maar dat geeft niet... Over anderhalve week dan mag ze haar heupbrace helemaal af, dat zag er zo goed uit! Dus dinsdag over een week mag de Dr.Visser brace in de kast! :) hieperdepiep hoera. De klompvoetjesbeugel is iets voor langere tijd, waarschijnlijk tot haar 4e of 5e levensjaar. Maar dat wordt net als tandenpoetsen een gewoonte.....maar dat is peanuts voor onze dame!!! mijn heldinnetje liefs

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je