{{ message.message }}
{{ button.text }}

Die onzekerheid.

Stress en spanning door telkens weer bloedverlies.

Afbeelding blog 'Die onzekerheid.'

Soms word ik gek van mezelf. En snap ik even niet waar die nuchtere ik is gebleven. Dat je zo kan stressen bij een zwangerschap na een miskraam.

Vorige week donderdag had ik weer bloedverlies. In de stress mn man gebeld. Die vond dat ik toch dan de verloskundige maar moest bellen. Maar tjah ergens vond ik het overdreven. Als het misgaat dan houd een extra controle het niet tegen maar die spanning het hele weekend. Toch gebeld maar helaas was er sowieso niemand die voor maandag een echo zou kunnen maken. Vrijdag werd het minder en alleen nog bij het afvegen. Zaterdag was er niets meer. Heerlijk genoten van het weekend. Maandag werd ik wakker met gigantische buikkramp maar geen bloedverlies en vandaag voel ik me nog steeds niet lekker. Toch weer iets bloedverlies alleen nu oud bloed. Volgende week mogen we voor de echo. De twijfel slaat toe. Nemen we de kids wel of niet mee naar de echo. Tegen die tijd ben ik bijna twaalf weken. Steeds vaker overheerst de gedachte dat het niet goed is. Die teleurstelling zou ik de kids echt niet aan willen doen. Wat een dilemma.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je