Snap
  • Baby
  • Mama
  • Voeding
  • kerst
  • feestdagen

Die eerste feestdagen met jullie baby

Dit jaar is de decembermaand extra bijzonder. Dit jaar sluiten jullie namelijk een bijzonder jaar af: het jaar waarin jullie baby geboren werd. Een goed moment om te vieren!

Die eerste Sinterklaas

Een klein schoentje voor de open haard, pakjesavond met familie en vrienden en volop heerlijk snoepgoed. Je baby krijgt van het hele Sinterklaasfeest misschien nog maar weinig mee, maar dat hoeft de pret voor jullie natuurlijk niet te drukken!

Hoewel oudere kinderen heerlijk kunnen smullen van al die kruidnootjes, taaitaai en chocoladeletters, is dit snoepgoed minder geschikt voor de hele kleintjes. Maar er is meer dan voldoende lekkers om ook je kleine een mooie tijd te geven. Check hier tips voor een fantastische Sinterklaas met je baby en de feestrecepten van Nutricia.

Die eerste kerst

Deze kerst is anders: dit jaar vier je kerst samen als (nieuw) gezinnetje. Maar waar ga je het vieren? Wat staat er op het kerstmenu en hoe zorg je ervoor dat je kleine net zo kan genieten als jullie?

Kerst is een feest van tradities. Met een kleintje erbij kun je zowel nieuwe tradities maken als bestaande tradities in leven houden. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig kerstontbijt, een lange winterwandeling (met je kleine in de kinderwagen) of een heerlijk kerstdiner; op de website van Nutricia vind je handige tips voor een gezellige kerst samen! En om je kleintje te ondersteunen in de ontwikkeling van zijn voedingspatroon vind je er ook een paar handige kerstrecepten.

De eerste jaarwisseling

Hoe, met wie en waar vieren jullie Oud & Nieuw? Eigenlijk bepaal je dit zelf: doe waar jij je goed bij voelt. Oud & Nieuw wordt in Nederland vaak met veel gezelligheid en vuurwerk gevierd; je kunt 00:00 bijna niet missen. Voor je kleine is het beter om gewoon lekker door te slapen. Zo schrikt hij niet van alle knallen en verstoor je zijn ritme niet. 

6 jaar geleden

Wij kopen voor het eerst een kerstboom nu we een baby hebben. We zijn nu eindelijk een gezinnetje en daar hoort ook een kerstboom bij :)

6 jaar geleden

Dit jaar voor 't eerst met z'n viertjes. Zin in. Lekker met cadeautjes onder de kerstboom en lekkere hapjes. Eerste kersdag doen we met familie, tweede kerstdag altijd met het gezin. Mijn oudste heeft tot dusver altijd door het vuurwerk heengeslapen. Kijken of haar broertje dat ook doet!