{{ message.message }}
{{ button.text }}

Diabetes bij 18mnd... Wie kan me helpen?

Diegenen die mij kennen weten dat we al vanaf de geboorte aan het tobben zijn met de gezondheid van Suzannah. Omdat ze zo veel drinkt en plast gingen we vorige week even uitsluiten dat ze diabetes had... Zou ze volgens de artsen toch niet hebben, maar ik wilde zekerheid en een klein prikje zou dat ook oplossen...

Afbeelding blog 'Diabetes bij 18mnd... Wie kan me helpen?'
Diegenen die mij kennen weten dat we al vanaf de geboorte aan het tobben zijn met de gezondheid van Suzannah. Omdat ze zo veel drinkt en plast gingen we vorige week even uitsluiten dat ze diabetes had... Zou ze volgens de artsen toch niet hebben, maar ik wilde zekerheid en een klein prikje zou dat ook oplossen... Prikken we nuchter een waarde van 2.1... Extreem laag en dus geen geruststelling voor ons. De artsen wel: geen diabetes! Nu hebben we zelf zo'n apparaat gekocht en zij we zelf aan het prikken. Gister was haar nuchtere waarde: 6.1 (te hoog) en haar niet nuchtere waarde: 6.8 (netjes weer). Vanmorgen was haar nuchtere waarde: 5.8 (op het randje). Nu ben ik opzoek naar mama's die hier meer verstand van hebben voor ik me helemaal ongerust ga maken en ga denken dat ze ook diabetes heeft.. Zelf denken of eigenlijk dachten we van niet maar nu we zo aan het prikken zijn is er nu toch echt twijfel ontstaan. Nu hoop ik dat hier een mama is die hier ervaring mee heeft en ons kan helpen of gerust kan stellen. Als ze het wel heeft dan is het zo en kunnen we dat niet veranderen maar ohhh wat zal ik balen voor het kleine meisje :-(

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je