{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deze bekende fashionketen heeft gezinsuitbreiding!

Genderneutrale kleding voor de aller-kleinste fashionista's

Afbeelding blog 'Deze bekende fashionketen heeft gezinsuitbreiding!'

Je bent helemaal in de wolken omdat jouw newborn is geboren, de allerknapste baby van de hele wereld is jouw kindje! Maar in welke outfit neem jij je mini-me mee naar huis en hoe ziet de wintergarderobe van je newborn er uit? Wij hebben wel een idee!

Voor alle newborns 

Om welke bekende fashionketen het gaat? Misschien heb je het zelf al gezien toen je online aan het shoppen was voor jezelf !?! River Island komt deze winter met een nieuwe toevoeging aan hun familie. Hun kindje heeft de naam RI BABY gekregen. Opmerkelijk; de babykleding is genderneutraal! 

Speciaal voor de allerkleinste fashionista's van 0 tot 12 maanden is deze collectie (met maar liefst 80 outfitjes) ontworpen. Hoe leuk is het dat jij en je mini-me bij dezelfde winkel terecht kunnen? Ook voor je newborn kun je een comfortabele en luxe outfit bij River Island scoren; vanaf het geboorte pakje tot je kindje 12 maanden oud is kun je de RI BABY collectie shoppen. Met welk outfitje begin je? En hoe blijf je dit leuk afwisselen? Outfits zijn écht een ding! Gelukkig heeft RI BABY hier antwoord op: voor elke gelegenheid bestaat er een outfit. Yes! 

Genderneutraal

Zoals je op de foto's hieronder ziet zijn de kleuren van de collectie genderneutraal! Dit betekent dat de kleding voornamelijk bestaat uit grijze en romige kleuren. Af en toe komt er een rode of metaalgrijze tint bij te pas. Perfect, om de verschillende kledingstukken te mixen en snel te veranderen. Verder zit er in een deel van de collectie een leuke knipoog, zoals bijvoorbeeld de cute slogans op een aantal items. 

Afbeelding blog 'Deze bekende fashionketen heeft gezinsuitbreiding!'
Afbeelding blog 'Deze bekende fashionketen heeft gezinsuitbreiding!'
Afbeelding blog 'Deze bekende fashionketen heeft gezinsuitbreiding!'

Here comes trouble, toepasselijk voor jouw mini-me?

De winter musthave

We kunnen het ons nu nog even niet voorstellen aangezien het weer nog steeds lekker is, maar wat in de kledingkast van je mini-me echt niet mag ontbreken is de 'hero snowsuit'. Deze is verkrijgbaar in 6 verschillende designs, voorzien van wanten en laarsjes.  Zie jij je kleintje al voor in je in dit te cute pakje? 

Afbeelding blog 'Deze bekende fashionketen heeft gezinsuitbreiding!'

Hero snowsuit

Ook accessoires voor de kleintjes

Wat kan het toch lastig zijn om leuke cadeautjes te vinden voor (de kids van) vrienden en familie... En al die babyshowers betekenen ook steeds weer originele cadeautjes bedenken... Maar dat is nu niet meer zo ingewikkeld! 

RI BABY bevat ook te leuke accessoires voor je kleintje: schattige hoedjes/ mutsjes, gebreide slofjes, slabbetjes, dekentjes, zachte speeltjes en milestone cards. Leuk om te geven én te krijgen! 

Dit artikel is in samenwerking met River Island tot stand gekomen, maar de inhoud ervan is van onszelf. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je