{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deur valt in het slot paniek

Afbeelding blog 'Deur valt in het slot paniek'

Wat ik dacht dat zal mij nooit gebeuren is gebeurd. Met me moeder boodschappen gedaan we komen thuis je kent het wel uitladen. Me dochter in de box gezet en ik loop weer naar buiten, normaal doe ik de slot omdraaien dat de deur niet dicht valt. Maar ja me moeder was toch binnen, ze loopt mooi achter me aan en BAM deur dicht. Nou ik kan jullie vertellen wat een paniek ik huilen alle ramen dicht alles is hier inbraak beveiligd zelf de brievenbus. Dus 112 gebeld help me dochter zit in huis en ik sta buiten kan er niet in. Politie is gekomen om het huis heen lopen  over de schutting geklommen. En hoorden we muziek ze was rustig aan het spelen.  Na 15 min proberen en zoeken hadden ze wat gevonden in de schuur. Dus proberen en ja ze kregen de voordeur open. Ben nog nog nooit blij geweest om haar weer vast te houden. Dus me moeder willen jullie koffie haha. En me dochter is niet bij de agenten weg te haken trekken aan de handboeien en aan hun walkietalkie haha.

wou dit moment graag met jullie delen en kan je zien hoe snel dingen kunnen gaan.

ik hoop dat dit niemand overkomt maar het kan iedereen overkomen natuurlijk 

 

veel liefs 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je