Snap
  • Baby
  • Gezond

Deur valt in het slot paniek

Wat ik dacht dat zal mij nooit gebeuren is gebeurd. Met me moeder boodschappen gedaan we komen thuis je kent het wel uitladen. Me dochter in de box gezet en ik loop weer naar buiten, normaal doe ik de slot omdraaien dat de deur niet dicht valt. Maar ja me moeder was toch binnen, ze loopt mooi achter me aan en BAM deur dicht. Nou ik kan jullie vertellen wat een paniek ik huilen alle ramen dicht alles is hier inbraak beveiligd zelf de brievenbus. Dus 112 gebeld help me dochter zit in huis en ik sta buiten kan er niet in. Politie is gekomen om het huis heen lopen  over de schutting geklommen. En hoorden we muziek ze was rustig aan het spelen.  Na 15 min proberen en zoeken hadden ze wat gevonden in de schuur. Dus proberen en ja ze kregen de voordeur open. Ben nog nog nooit blij geweest om haar weer vast te houden. Dus me moeder willen jullie koffie haha. En me dochter is niet bij de agenten weg te haken trekken aan de handboeien en aan hun walkietalkie haha.

wou dit moment graag met jullie delen en kan je zien hoe snel dingen kunnen gaan.

ik hoop dat dit niemand overkomt maar het kan iedereen overkomen natuurlijk 

 

veel liefs 

9 jaar geleden

zo erg is het mij nog niet overkomen maar wel een keer dat de achterdeur in de kierstandhouder viel. Gelukkig had ik de grendels aan de voordeur er af gelaten en de sleutel in mijn broekzak zitten. Sindsdien heb ik niet 1 maar 2 sleutel adressen om de hoek. Maar ook sind zoonlief weet hoe de grendel werken wil hij de onderste er wel eens op doen. Dus ook om die reden is het raadzaam om de grendels aan de voordeur er af te laten en de tussendeur goed dicht te houden.

11 jaar geleden

O hoe herkenbaar.... Denk dat dat bijna iedere moeder wel een keer overkomt ;) Maar o wat kun je dan schrikken en bang zijn

11 jaar geleden

Oeps sorry zal kijken of ik de foto kan draaien dankje meiden :)

11 jaar geleden

hahha dat dacht ik ook! Zeker schrikken!