{{ message.message }}
{{ button.text }}

Derde maand december zonder jou?

Hoe gaat het nu met ons? De feestdagen komen er weer aan.

Afbeelding blog 'Derde maand december zonder jou?' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Fynn*,

Wij hebben een drukke tijd achter de rug, eind maart zijn wij naar opa en oma verhuisd vanwege de verbouwing van ons nieuwe huis en verkoop van ons oude huis. Jouw urn verhuisde met ons mee en je kreeg ook bij opa en oma een mooi plekje. Papa en mama hebben samen met familie/vrienden hard gewerkt. De tijd vloog voorbij en in augustus was het huis goed bewoonbaar (en veilig voor Matz) en konden we gaan verhuizen.

Inmiddels wonen we daar alweer een tijdje en is het steeds meer af. Op afwerking beneden en op de eerste verdieping na, de nieuwe kozijnen komen begin volgend jaar en de zolder zijn we druk aan de klus schiet het lekker op en voelt het inmiddels ook echt als thuis.
Ook heeft jouw urn een prachtig nieuw plekje gekregen in de woonkamer.

Met jouw kleine grote broertje gaat het ook heel erg goed. Hij loopt, hij rent en begint steeds meer te kletsen. Papa en mama genieten enorm van zijn aanwezigheid en zijn super trots op hoe hij zich ontwikkeld. Het is zo'n leuk, lief, vrolijk en ondeugend mannetje.

Soms doet het mama pijn om te zien wat Matz al kan, hij kan zoveel meer dan jij ooit kon, hij is ouder en al zijn eerste keren hadden die van jou moeten zijn. Dat vind mama zo vreselijk oneerlijk... Ik probeer er niet teveel bij stil te zijn maar soms ontkom ik gewoon niet aan dat gevoel.

Het voelt als de dag van gisteren dat jij in stilte werd geboren maar 8 maart 2019 is dat toch echt al 3 jaar geleden!

Dit jaar is het 3e keer de maand december zonder jou een "feest" maand.
Het had zo mooi kunnen zijn, twee prachtige mannetjes wachtend op de sint, niet kunnen wachten om in hun schoentje te mogen kijken, twee mannetjes die met grote ogen de lichtjes in de kerstboom bewonderen, samen de kerstboom versieren, gezellig met ons hele gezin aan het ontbijt... Dit had zo mooi geweest. We beleven nu al deze mooie momenten alleen met jouw kleine grote broertje Matz om ons heen en met jou in ons hart.

Lieve kleine Fynn* je wordt nog dagelijks gemist.
We houden zoveel van jou.

Dikke kus
Mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je