Snap
  • Baby
  • december
  • overleven
  • babysterfte

Derde maand december zonder jou?

Hoe gaat het nu met ons? De feestdagen komen er weer aan.

Wat een ontzettend lief berichtje. Heel erg bedankt voor deze mooie reactie, dat doet mij echt heel erg goed. Wat een verschil ook hoe iedereen met verlies omgaat en wat zal het voor jouw moeder moeilijk zijn geweest dat er vroeger zo weinig over gesproken werd. Geniet van jullie meisje, geniet van de peuter streken, dikke knuffels en kusjes.

4 jaar geleden

Lieve Fynn, mijn meisje werd op 8 maart 2016 verwacht en werd op 20 maart eindelijk geboren, kantje boord, we hebben geluk gehad. Jullie helaas niet, het leven kan zo ontzettend hard zijn. Als ik mama haar verhalen over jou lees dan wil ik mijn meisje altijd even extra knuffelen, als ze zich als een echte peuter gedraagt en ik haar wel achter het behang kan plakken, dan schiet jij vaak even door mijn hoofd. Het houdt mij wakker en doet mij beseffen hoeveel geluk ik heb. Je lijkt zelfs ook een beetje op mijn meisje, als ik die foto van jou zie en ik kijk naar haar eerste foto dan zie ik dezelfde bolle toet, maar waar jij heel vredig en tevreden lijkt te slapen, zie je bij mijn meisje de stress, het ging niet goed maar we hebben haar nog. Als ik jouw mama haar blogs lees en ook hoe ze kan genieten van je kleine broertje terwijl ze ook de pijn voelt van hoe oneerlijk het allemaal is, dan wil ik haar wel knuffelen en troosten. Net als Matz en je kleine zusje ben ik ook een regenboog kind, mijn ouders troffen mijn zus dood in haar bedje aan, vier maanden oud en kregen daarna nog twee kinderen, de dagboeken van mijn moeder uit die tijd zijn zo heftig. Het is mooi dat jouw papa en mama je nog overal bij betrekken, dat je deel uitmaakt van het gezin, dat je er mag zijn en er over je gepraat word, bij ons thuis stond er een foto van een baby, achter in de kast en als we naar die baby vroegen werd er niet over gepraat. Daarom wil ik je mama een groot compliment geven, ze doet het goed, niet alleen voor jou en omdat jij je plekje verdient, maar ook voor je broertje en zusje.

5 jaar geleden

Deze decembermaand alweer voor de 3e keer vieren zonder jullie lieve Fynn. Wat gaat de tijd snel, maar dat maakt het gemis niet minder na deze jaren. Dikke knuffel?

5 jaar geleden

Sterkte deze feestdagen en andere dagen ook natuurlijk. Wat moet dat zwaar zijn....