Snap
  • Baby

Deel jij vanavond het mooie moment met jou kinderen ?

Wij vinden het een fantastisch moment om het nieuwe jaar in te luiden met ons gezin! Hier is niet iedereen het mee eens..

Vanavond om 12 uur sluiten wij een prachtig jaar af, en proosten wij op een nieuwe hopelijk fantastisch jaar! Maar, deel jij dit met je gezin ? Het is voor ons het eerste jaar dat we oud en nieuw mogen vieren met ons 10 maanden oude zoontje! Wij vinden dat hij hier bij moet zijn, dit moment deel je met zijn drieën. Dan maar even een slechte nachtrust als de kleine in de nacht niet meteen weer heerlijk gaat slapen, maar ook hij verdiend het om het nieuwe jaar in te luiden. 

Toch hoor je om je heen dat veel ouders hun baby/kinderen op bed laten liggen, ben toch wel hee benieuwd wat jullie gaan doen vanavond ?

Ik wil iedereen een prachtig nieuwjaar wensen, en we bloggen gezellig weer verder in 2016!!

8 jaar geleden

Aah super !! Gelukkig nieuwjaar bijna!! ;)

8 jaar geleden

Wij gaan met de kids (2 en bijna 1) naar vrienden. Als ze daar in slaap vallen is dat oke, als ze niet in slaap vallen ook goed. We will see! HAPPY NEW YEAR!!

8 jaar geleden

Ja dat dacht ik dus ook, wat fijn om te horen dat je heerlijk je kinderen erbij wilt hebben! Is toch ook een mooi moment om te delen met zijn allen ;) hele fijne avond, en geniet ervan!! Liefs!! X

8 jaar geleden

Wij vieren alyind met onze vriendengroep bij ons thuis. De kinderen hebben eigenlijk altijd gewoon geslapen totdat de oudste 3 jaar geleden wakker werd van het vuurwerk. Toen heb ik haar uit bed gehaald en heeft ze samen met ons naar het vuurwerk gekeken. Vorig jaar heeft ook de jongste naar het vuurwerk gekeken. Vanavond gaan ze op de gewone tijd naar bed en dan gaan de volwassenen gezellig samen eten. Rond half 12 ga ik ze langzaam wakker maken en luiden we samen het nieuwe jaar in. We kijken samen naar het vuurwerk, dan drinken en knabbelen ze nog wat. Als de ergste knallen voorbij zijn dan gaan ze weer lekker naar bed. Ik wil mijn kinderen bij me hebben op zo'n moment