Snap
  • Baby
  • baby
  • moeder
  • blog
  • moederliefde
  • #love

De (walgelijk trotse) moeder van Nyree 🐻⚡️

Toen mijn man laatst zei dat ik een hobby moest gaan zoeken (dat zei die echt), ben ik bang dat hij iets heel anders bedoelde.. Mijn ooit zo turbulente leven in de party-scene is zo’n 2 jaar geleden veranderd in die van een dikke huiskat en eerlijk, i luv it.

Maar even waarom ik deze pagina ben gestart: Nyree. Nyree is een fantastisch meisje van vandaag precies 10 weken. Kwart Moluks, kwart Nijmeegs, half Brabants en vooral helemaal top! Deze meid gaat Maleis praten met een zachte G en ik heb werkelijk geen idee hoe dit zal gaan klinken.

Waar ik eerst altijd mijn oordeel klaar had over kersverse moeders die alleen maar over hun kind konden praten, ben ik zelf nu de ergste. Nu heb ik het nooit onder stoelen of banken geschoven, maar zat ik toch een beetje in de ontkenningsfase. Tot vandaag. Ik ga gewoon open kaart met jullie spelen, dit is mijn coming out:

Mijn naam is Kim en ik ben de WALGELIJK trotse moeder van Nyree. Zo. Dat is eruit, nu kunnen we weer verder met het moraal van mijn verhaal.

Ik zal hier vertellen over mijn leven als kersverse moeder en zeiken over al de clichés (met een knipoog want nogmaals; luv it.). Ook zal ik naast Nyree, foto’s van mijn verzameling spuugvlekken, Nyree’s stash en foto’s van mijn wilde creaties in de keuken delen.

Voor nu stop ik even want ik ruik poep, aangefikte granola of misschien een combi van beide.

Joe! kusjes,

De moeder van Nyree