{{ message.message }}
{{ button.text }}

de twijfel douwagen of toch niet meer

Afbeelding blog 'de twijfel douwagen of toch niet meer'

Twijfelen, twijfelen en nog eens twijfelen

Abby loopt nu zowat alles sinds 2 maand en zit eigenlijk niet meer in de duowagen, hoogstens als mama echt haast heeft of het gewoon snel gedaan wil hebben. maar dat is inmiddels ook niet meer ideaal, ze krijst en slaat dan helemaal om der heen, en roept dat LOPEN LOPEN!

en daar geef ik dan ook maar aan toe. tenzij ik echt even snel moet gaan. dacht ook aan zo`n board echt achter, maar abby blijft er niet op staan. ze wilt overal heen kunnen lopen en ontdekken

dus nu toch het twijfelen of ik deze maar weg doe en maar weer naar een combi ga. of  een stevige buggy.  hebben nu ook een buggy maar heb een hekel aan dat ding, was echt een miskoop. dus opzoek naar een andere. denk aan een kant dat het oor abby ook veel beter is als we lopen. goed voor haar ontwikkeling.

ook als we naar voorschool gaan met de duowagen zijn we de enige. pak dan de duo omdat sanne dan nog plat kan liggen en gewoon verder kan slapen.

toch maar eens goed gaan nadenken.. wat zouden jullie doen

abby is trouwens 2 jaar en 9 maand en sanne 9 maanden

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je