Snap
  • Baby
  • Voeding
  • post

De smaak van moedermelk...

Hebben jullie wel eens (je eigen) melk geproefd?

Hebben jullie wel eens (je eigen) melk geproefd?

Ik heb het wel eens gedaan, afgekolfde melk van mezelf, ik was wel benieuwd hoe het smaakte. De melk die vers afgekolfd was smaakte een beetje zoet. Niks bijzonders.
Maar melk die ingevroren is geweest... Jakkie! Wat vies!
Mijn dochtertje zat lekker van haar pap gemaakt van moedermelk te eten, totdat mama zich ermee ging bemoeien en het ook even proefde... Het leek wel bedorven, dus ik heb het weggegooid... (Daar was mijn dochtertje niet zo blij mee trouwens)
Toch vond ik het wel vreemd dat mijn dochtertje het wel lekker vond en ze had het al vaker gehad... Dus ik ben maar even op internet gaan zoeken. Het bleek dus normaal te zijn, zo'n ranzige smaak, alsof het bedorven is... Mijn dochtertje dus maar gauw weer een nieuw bord pap gegeven haha. Dat zal me bij mijn tweede niet weer gebeuren, zij mag haar "bedorven" pap over een tijdje lekker opeten ;-)

Maar ik ben blij dat ik gewoon koemelk mag drinken. Gelukkig weten die kleintjes niet beter...

Maar je leest dan wel eens over pannenkoeken van moedermelk en laatst las ik iets over lollies van moedermelk?? Ik moet er niet aan denken!
Hebben jullie dat wel eens gehad?

10 jaar geleden

Ik heb het nooit ingevroren geproefd maar wel vers en dat was idd erg zoet. Snapte gelijk waarom meneer het lekker vond. Maar toen hij over moest stappen op poeder was het voor hem ook geen enkel probleem, ondanks dat ik dat wel heel vies vond smaken.

10 jaar geleden

Nog nooit geproefd eigenlijk...( of anders heeft het geen indruk gemaakt, al weer een hele tijd geleden )

10 jaar geleden

Wat vreemd dat de smaak zo veranderd na het invriezen. Ik weet wel uit ervaring dat het veranderd als je anders eet, kan dat het niet zijn geweest? Sowieso is (warme) babymelk altijd een beetje ranzig vind ik... De flesjes ruiken ook niet echt lekker hè....

10 jaar geleden

Ja dat zal ook wel. Alleen was dat de enige keer dat ik het proefde en als het dan zo raar smaakt.;-)