{{ message.message }}
{{ button.text }}

De smaak van moedermelk...

Hebben jullie wel eens (je eigen) melk geproefd?

Afbeelding blog 'De smaak van moedermelk...'

Hebben jullie wel eens (je eigen) melk geproefd?

Ik heb het wel eens gedaan, afgekolfde melk van mezelf, ik was wel benieuwd hoe het smaakte. De melk die vers afgekolfd was smaakte een beetje zoet. Niks bijzonders.
Maar melk die ingevroren is geweest... Jakkie! Wat vies!
Mijn dochtertje zat lekker van haar pap gemaakt van moedermelk te eten, totdat mama zich ermee ging bemoeien en het ook even proefde... Het leek wel bedorven, dus ik heb het weggegooid... (Daar was mijn dochtertje niet zo blij mee trouwens)
Toch vond ik het wel vreemd dat mijn dochtertje het wel lekker vond en ze had het al vaker gehad... Dus ik ben maar even op internet gaan zoeken. Het bleek dus normaal te zijn, zo'n ranzige smaak, alsof het bedorven is... Mijn dochtertje dus maar gauw weer een nieuw bord pap gegeven haha. Dat zal me bij mijn tweede niet weer gebeuren, zij mag haar "bedorven" pap over een tijdje lekker opeten ;-)

Maar ik ben blij dat ik gewoon koemelk mag drinken. Gelukkig weten die kleintjes niet beter...

Maar je leest dan wel eens over pannenkoeken van moedermelk en laatst las ik iets over lollies van moedermelk?? Ik moet er niet aan denken!
Hebben jullie dat wel eens gehad?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je