{{ message.message }}
{{ button.text }}

De navelstreng, het koord van het leven

Afbeelding blog 'De navelstreng, het koord van het leven '

Niet gemakkelijk geknikt of gebroken, dankzij het vlekkeloze design en de krachtige vulling. Ze groeit tijdens de zwangerschap om de baby te voorzien in zijn behoeftes. Naarmate de baby krachtiger wordt en zijn activiteit toeneemt, wordt het koord geleidelijk aan langer. Elk klein detail op het juiste moment.

Over details gesproken... wist je dit?!

De navelstreng vormt ook een tijdelijke woning binnen een woning. Vroeg in de zwangerschap kunnen, door snelle groei van de darmen van de baby en de snelle ontwikkeling van de lever en nieren, de darmen zich tijdelijk nestelen in de navelstreng, totdat de buik van de baby groot genoeg is om de organen opnieuw te huisvesten. Een waar fenomeen van de natuur.

Je baby verwondert over de navelstreng, speelt ermee, is er afhankelijk van. Je kunt haar verbranden, in olie bewaren, ervan houden, haar bij je dragen. Wat je ook doet, doe het met ontzag, nieuw leven is met niets te vergelijken.

Elk detail... zoals je baby aan elkaar wordt “gebreid” in de baarmoeder is het waard om voor te vertragen en je bewust van te zijn. Er bestaat niets mooiers."

Angie Hefner, Doula

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je