{{ message.message }}
{{ button.text }}

De knuppel in het hoenderhok, daar gaan we dan

Ik voel me een vreselijk slechte moeder, dat ik deze vraag ga stellen.. Maar wat doen jullie in godsnaam de hele dag met jullie baby?

Afbeelding blog 'De knuppel in het hoenderhok, daar gaan we dan' Achtergrond blur afbeelding

Begrijp me niet verkeerd, Tim is natuurlijk geweldig en ik vermaak me meer dan prima met hem. Hij is nu ongeveer twee uur achter elkaar wakker, waarvan ongeveer een half uur gevuld wordt door verzorgingdingen: verschonen, fles geven. 

Om de dag gaat hij in bad, dus dan ben ik ook alweer even in de weer. We proberen elke dag ook een uur te wandelen dus de ochtend is op zich redelijk op orde allemaal. 

Maar dan de middag! Soms weet ik gewoon echt niet wat ik moet doen. Tim kan prima even in de box spelen, maar na een tijdje begint hij dan te piepen. Als ik even samen met hem speel is het allemaal weer goed, maar ik kan daar niet een uur bijzitten! Hoe moet ik anders stofzuigen of de was doen?

Ben ik de enige die dit moeilijk vind? Ik hoop het niet! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je