{{ message.message }}
{{ button.text }}

DE knuffel, DE uitverkorene

Liefde op het eerste gezicht. Baby tot knuffel. 'Wil jij voor altijd mijn liefste vriendje zijn, knuffelbeest?'

Afbeelding blog 'DE knuffel, DE uitverkorene' Achtergrond blur afbeelding

LAMMIE!

Hee.. Waar zijn we nou? Dit is toch niet ons huis? Wat doen al die mensen hier? Ik ken ze niet. Zou ik gaan huilen? Hmm.. Nog even overna denken.. 

Hee! Jou ken ik!! Jij bent degene die mijn papa "Opa" noemt ofzo. Wat een gekke naam? Waarom heb jij zo'n gekke naam? Ik heet Nicole! Is die naam ook gek? Nee toch..? Euhmm..? Zal ik is iets leuks zeggen tegen jou? DaaaDaaaDaDaaaaaaa!!!!! Grapig he? Ja je moet wel lachen. Mag ik wat drinken, opa? Mag ik een koekje? Papa, doe mijn jas is uit, schiet op, ik wil spelen!!

Ga je me op de grond zetten? Oke, dan wel op het kleed, papa! De vloer voelt gek. Wat is dit? Ik heb nog steeds dorst. Wooooooooh!! Ik ga de lucht in! Ik ga de lucht in! Ik vlieg! Ennn... Geland. 

Hee! Jij bent mijn tante! Mijn broer weet hoe jij heet, ik zou het niet weten. Maaruhh.. Dame, ik was aan het kruipen. Daarzo. Op het kleed. Ga jij mij drinken geven? Nee?! Dan wil ik weer op het kleed! NUUUU!! Waaaaaaaah! Ik ga wiebelen hoor! Wiebel wiebel wiebel! 

Hee, daar is opa. Hij heeft drinken voor mij. Maar... Eigenlijk wil ik spelen. Waar is het speelgoed? Ligt het hier bij het raam? Achter het raam? Of hier in dit bakje? Iehhlll.. Wat is dit? Dit is helemaal nat.. Dat bakje is geen speelgoed dat bakje is echt goor.

Kruip kruip kruip.

Hee opa! Zet dat hier is neer! Ik weet wat dat is. Zet neer, zet neer, zet neer!! Waaaaaaaauuwwww! Bekertjes, kleurtjes! Hoe heet deze kleur? En deze? En deze?! Wat is.. Wat is dit? Dit is zo lekker zacht. Aaaaaaaahh.. Wat is dit?! Hoe heet dit?! Ik wil het tegen mijn gezicht aan drukken. Mag deze in mijn bed!!? Mag deze mee in de auto? Mee naar huis? Mag ik deze hebben?! OPA?!! 


IMG_20160107_135838_1452171544.JPG

Hoe heeft jouw kleintje zijn/haar grote knuffel liefde ontmoet? :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je