{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Kinderslaapcoach: Wat willen willen jullie graag van me weten?

Afbeelding blog 'De Kinderslaapcoach: Wat willen willen jullie graag van me weten?'

De redactie van mamaplaats vroeg enige tijd geleden of ik interesse had om als expert een blog te schrijven over het slapen van kinderen. Nu lijkt me dat inderdaad wel leuk, maar daarvoor heb ik dan wel jullie hulp nodig. Jullie zijn namelijk de mama’s en misschien stiekem ook wel papa’s waarvoor ik de blogs ga schrijven en jullie zijn degene die mogelijk vragen hebben of misschien wel tegen een probleem aan lopen.

Dus graag hoor ik van jullie welke onderwerpen jullie nou graag naar voren zien komen in mijn blogs!

Denk bij de onderwerpen niet meteen aan een compleet schema specifiek voor jouw kind, maar denk aan onderwerpen waar andere mama’s ook wat aan hebben. Bijvoorbeeld “Mijn zoontje wordt net nadat hij in slaap is gevallen gillend wakker, wat kan dit zijn.”, of denk aan “Mijn baby is nu 5 weken oud hoeveel uur zou ze moeten overdag moeten slapen”, of nog een laatste voorbeeld “Mijn dochter is 3,5 jaar, is een middagslaapje nu nog nodig?”.

Het hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn dat je zelf een probleem ervaart met het slapen van je kind! Misschien heb je wel gewoon een vraag over wanneer een kind ongeveer naar 1 slaapje gaat i.p.v. de 2 slaapjes die je kind nu doet. Alle vragen zijn dus welkom!

Wie ben ik?

Natuurlijk wil ik me in deze eerste blog ook eventjes aan jullie voorstellen. Ik ben Inge en ik ben getrouwd met Wouter en we hebben samen 2 kinderen. Een dochter en een zoon, Nicole en Stan. Nicole is inmiddels al weer 11 jaar en Stan al 9. Wat gaat de tijd toch hard! Sinds Januari ben ik officieel Kinderslaapcoach. Het is zo’n ontzettend leuk werk, maar ook erg hard werken. Maar niks mooiers natuurlijk dan na het coachingstraject af te kunnen sluiten wetende dat je weer een gezin hebt kunnen helpen met de slaapproblemen van hun zoon of dochter.

Dus heb je een vraag, stel hem dan onder deze blog! Vind je het leuk om meer te lezen, volg me dan en je ziet het meteen wanneer ik een nieuwe blog heb gepost. Ik proberen om regelmatig wat te posten.

Mocht je toch specifieke vragen hebben over jouw kindje, kijk dan eens op mijn website www.dekinderslaapcoach.nl hoe een slaapcoach traject in zijn werk gaat.

Ik hoop op veel reacties!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je