{{ message.message }}
{{ button.text }}

De kinderarts

En wederom moesten we er naar toe

Afbeelding blog 'De kinderarts'

Gisteren was het weer zo ver, wij mochten met onze wolk ook wel draakje genoemd naar de kindarts. Dit ivm haar vermeende visallergie. We hadden dit door gegeven op de poli en werden terug gebeld dat we moesten komen.

af en toe snap ik er geen hout van. Ben je daar, wat voor vis hebt u gegeven? Zalm! Hebt u daarna witvis gegeven? Nee want we moesten vis mijden. Ja maar witvis is anders.......grom grom..... Hoe moeten wij dat nu weten? Geen vis en geen visolie was ons verteld. Dus wij braaf. nu mogen we het dus toch proberen.

ivm kma eind augustus de provocatie test. Het voelt dubbel maar goed, misschien is ze er wel overheen. Zou ook sneu zijn haar van alles te onthouden wat ze wel mag. Maar na de provocatie in december zie ik er wel tegen op.

Het goede nieuws: van een kleinste 5 tot 10 % baby is ons meisje met 10 maanden nu boven gemiddeld groot en iets onder gemiddeld zwaar, keurig dus. En verder doet ze het bijzonder goed. Ze loopt al de eerste stappen langs de tafel!

een trotsere mama kun je haast niet hebben. Vooral omdat we als gezin niet bepaald een goede start hebben gehad! Heerlijk! Zo trots op mijn draakje!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je