{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Ipad is perfect voor baby's!

Afbeelding blog 'De Ipad is perfect voor baby's!'
Baby's en kinderen kunnen uitermate goed overweg met de Ipad. Een boekje of tijdschrift vinden ze eigenlijk niks meer. Stel je de frustratie van de baby’s in deze video eens voor als ze ontdekken dat een magazine slechts een…magazine is. Geen slideshows, geen interactieve content. Niets voor die lieve, kleine handjes om mee te spelen anders dan papieren pagina’s met woorden. Kijk hoe in deze video de vinger van dit 1 – jarige kind over de pagina’s van Marie Claire gaan in de hoop dat er iets gebeurt. Sorry kleintje, er gaat niets gebeuren. Je ziet haar bijna denken ‘wie heeft de iPad stukgemaakt?’. Dan moet je als vader of moeder uitleggen dat het een ‘magazine is, een gedrukte publicatie die miljoenen mensen iedere dag lezen. Het is niet de bedoeling dat er daar iets beweegt.’ Ze zou denken ‘stel je dat eens voor’.
De nieuwe generatie groeit meer op met digitale media dan met printmedia. Ze spelen met de smartphones, tablets en laptops van de ouders. Ik merk het zelf thuis iedere dag. Het is dus niet vreemd dat ze dingen onderzoeken die niet touch enabled zijn. En vervolgens verder gaan met dingen die dat wel zijn…
Bekijk onderstaand filmpje en zie het resultaat:

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je