{{ message.message }}
{{ button.text }}

De intake

Wauw! Wat een ontzettend lieve reactie van jullie heb ik ontvangen zeg! Pff.. ik schiet er weer bijna van vol! Ontzettend bedankt daarvoor

Afbeelding blog 'De intake ' Achtergrond blur afbeelding

Wat een week...
Hier in huis was de spanning goed te merken. Ook ons zoontje had het door en besloot de hele week bij ons in bed te willen slapen.
Donderdag flink ziek geweest van de spanning en vrijdag was het dan zover.
Het gesprek was bij ons thuis dus hoefden wij ons zoontje niet naar de oppas te brengen (hij is een schat en heeft zich zo goed gedragen tijdens het gesprek)
Het was ook nog eens een goed gesprek, vooral oriënterend dus nog niet zo zwaar. Wel is ons verteld dat wij naar alle waarschijnlijkheid budget beheer in moeten en kunnen ze ons totaal geen duidelijkheid geven aan de duur van dit alles. De schuldhulpverlening duurt zelf 3 jaar.. maar hoe lang duurt het voordat wij daar in zitten. Ik merk dat ik het heel lastig vind dat ik nog steeds weinig duidelijkheid heb, en dat is waar ik nou juist aan toe ben.

Alles in mijn leven staat nu op losse schroeven. Ik ben nu niet gelukkig maar waarom niet? Ik ben gelukkig met ons zoontje zeker! Meer dan gelukkig. Ik ben gelukkig in mijn huwelijk.. toch? Ik ben gelukkig met mijn werk.. toch? Ik weet het allemaal niet meer en de twijfel slaat ontzettend hard toe. Tuurlijk financiële stress slaat hard in op je relatie maar is dit financiële stress of ben ik niet meer verliefd op mij man.. wil ik niet meer met hem verder?
Is dit wat (financiële) stress met je relatie doet? En komt dit weer goed als wij hier samen uitkomen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je