{{ message.message }}
{{ button.text }}

De IMPS&ELFS Badcape

Deze blog gaat over de IMPS&ELFS badcape, hoe deze badcape mij bevalt.

Afbeelding blog 'De IMPS&ELFS Badcape'

Elke vrijdag ga ik met onze dochter babyzwemmen en in een zwembad is het fijn om een lekkere zachte doek om je baby heen te kunnen slaan. Op wehkamp.nl vond ik deze badcape van Imps& Elfs. Ik kijk niet zo vaak op deze site, maar deze badcape sprak mij direct aan.

Het is een heerlijke zachte badcape met aan de binnenkant een zachte badstof en de buitenkant is gemaakt van een hydrofiele doek. Precies zoals ik op de site ook gelezen had. Altijd fijn als de beschrijving op de site klopt met het product. Tevens is de badcape in vier verschillende kleuren te bestellen op www.wehkamp.nl/mamaenkind.

En dan is het zover; we ontvangen het pakketje. Een paar dagen later gaan we naar babyzwemmen. Heerlijk om deze badcape neer te kunnen leggen bij het uitkleden van onze dochter. Een babyhuid is kwetsbaar en zo bescherm je het toch. Na het zwemmen, komt de badcape nog beter van pas, want na het zwemmen en het douchen is het erg koud. De badcape sla ik dan ook lekker om onze dochter heen, zodat ze direct een warm en fijn gevoel heeft. En dat vindt ze erg prettig! Omdat de badcape aan de binnenkant lekker zacht is, kan ik haar er direct een beetje mee afdrogen zonder dat dit te ruw is voor haar gevoelige huid.

Wat ik echt een voordeel vindt bij deze badcape is dat die na het wassen ook zo lekker zacht blijft. Zeker omdat je bij producten voor baby’s geen wasverzachter mag gebruiken, dit is zeker een mooie bijkomstigheid. Bij andere badcapes merk ik toch dat ze na het wassen wat ruwer worden en dat vind ik jammer. Deze badcape van Imps&Elfs blijft lekker zacht, waardoor je hem keer op keer prettig gebruikt. Een echte aanrader dus! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je