{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dé eigen kamer

Maar wanneer?

Afbeelding blog 'Dé eigen kamer '

Onlangs vroegen wij op Facebook aan jullie wanneer jullie kindje naar zijn of haar eigen kamertje gaat? Is dat lastig voor moeder en kind of gaat dat jullie gemakkelijk af? 

Er waren veel verschillende reacties, lees ze hieronder! 

Hilde 

Eerste met 7 maanden, 2e is nu 9 maanden en knort nog heerlijk bij/naast ons ❤ anders wordt er helemaal niet geslapen ? en dat je wakker wordt van ieder kuchje /knorretje/huiltje is toch zo bedoeld door moedertje natuur?

Kim

Vanaf dag 1 dat we uit het ziekenhuis kwamen bij allebei! Allebei 3 dagen oud! ( Na keizersnede) vanaf dag 1 super gegaan en geen moment spijt van gehad dat ze op hun eigen kamertje hebben gelegen! Allebei super slapers!

Angela

Vanaf dat ze 4 maanden was sliep ze op haar eigen kamer... Ik wilde haar eigenlijk tot 6 maanden op de kamer in de co-sleeper hebben, maar madame was al helemaal klaar voor haar eigen kamer. Ze werd veel en snel wakker van ons en in haar eigen bedje op de kamer sliep ze gelijk de hele nacht door?

Papa en mama sliepen ook direct beter, maar wel met nog extra de babyfoon aan naast het bed???

Astrid 

Gelijk in eigen kamer, we woonden toen gelijkvloers dus kon je gemakkelijk even gaan kijken. Is eigenlijk vanaf dag nummer 1 goed gegaan en ze is nog steeds een goede slaper (sliep door met 3 maanden). Nu alleen als ze ziek is of niet kan slapen ga ik met haar in de logeerkamer of mag ze op haar matrasje naast ons slapen.

Juanita 

Verschillend de oudste 2 vonden het na een paar maanden wel klaar naast mama ? en de 2 die daarop volgden hebben tot na hun 2de jaar bij me geslapen elke nacht en erna zo nu en dan dat ze er nog even bij kwamen liggen ( dit gebeurd nog steeds ❤) en de jongste is 3j ligt sinds 1week in haar eigen bed maar nog wel bij ons op de kamer .. ze gaat uiteindelijk bij haar zussen op maar dat vraagt om een nieuwe indeling van hun kamer ?

Michelle

Ons zoontje ( 7weken) ging met 1.5 week naar zijn eigen kamertje. Hij maakt veel kreungeluidjes in zijn slaap. Het gaf meteen meer rust. En ik hoor hem alsnog heel goed, alleen niet meer elke kreun en elke zucht.?

Sandra

De eerste is met 4 maanden naar haar eigen kamer gegaan, de middelste met 5 maanden en de jongste is nu 9,5 maand en slaapt nog bij ons. Half oktober gaan we verhuizen en vanaf dan zal ze naar haar eigen kamer gaan, dan is ze 11,5 maand.

Het zijn alledrie goede slapers. De oudste 2 hebben af en toe eens een nacht dat ze bij ons willen liggen.

Carmen

Na 6 weken al. Meneer sliep heerlijk hoor. Maar al die geluidjes hielden ons wakker. Dus hebben we hem lekker naar zijn eigen kamer gedaan. Ook daar sliep hij goed, alleen het verschil was nu dat wij ook aan onze nachtrust kwamen ?

Ilona

1e nacht thuis bij ons op de kamer gehad daarna naar haar eigen kamertje gedaan... en nu na 4,5 mnd slaapt ze daar nog elke avond heerlijk ?

Wanneer ging jouw kindje naar zijn/ haar eigen kamer en vond je dat moeilijk?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je