{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste weken...

Afbeelding blog 'De eerste weken...' Achtergrond blur afbeelding

Mijn zoontje is inmiddels 9’weken...
eerlijk ik vond de eerste weken lastig... ik heb vaak gedacht waar is toch die gebruiksaanwijzing🙈 de start van mijn eerste zoontje was helemaal niet leuk... huilde veel, niet stil te krijgen, ziekenhuisopname als
gevolg. Ik was dus sowieso al
heel erg onzeker.... het begint al met het zoeken naar de juiste fles. Daarna de juiste voeding.
na wat googelen, advies van andere en consultatiebureau denk je dat je er bent en beginnen die vreselijke krampjes.
ik heb vaak gedacht of ik misschien de enige in Nederland was die altijd loopt te
Tobben qua voeding, flessen en krampjes. Niets is minder waar. Gelukkig hoorde ik in Mijn omgeving dat ook hun met hun pasgeboren baby savonds door het huis lopen te beren omdat de kleine onrustig is. Dat deed me goed. Inmiddels lijkt het erop dat onze kleine man al wat minder last heeft van die vreselijke krampjes. Halleluja hebben we ook de juiste verhouding gevonden met de voeding zodat hij ook wat makkelijker kan poepen. Ook dat is een ding hoor Als die kleintjes daar moeite mee hebben.. iedereen kan zo mooi vertellen dat Johannes broodpitmeel laxerend werkt nou bij mijn kinderen niet. Zucht... gelukkig zijn we op de goede weg!:) fijn ook voor mama die het toch wel
stiekem fijn vindt als de kleine een beetje een ritme gaat krijgen qua slaapjes overdag. Eerlijk het huishouden schiet er bij in hoor met 2 kinderen... een schoonmaakster is dan een grote droom 😁 agh ik heb me er bij neergelegd lekker genieten van mijn 2 jongens en de rest komt later wel een keer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je