{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste verjaardag! van ons mannetje

En zo is er er een jaar voorbij aiden word 1 jaar je baby word een dreumes en dat ga je merken ook!

Afbeelding blog 'De eerste verjaardag!  van ons mannetje ' Achtergrond blur afbeelding

Het is 9 oktober 2016 de eerste verjaardag van onze mooie zoon wat bijzonder! We hadden zelf een foto taart laten maken bij HEMA die echt er super uitzag. We hadden de woonkamer versiert met slingers en ballonnen. Wij werden er zelf ook helemaal vrolijk van. Mijn vriend kwam nog op het leuke idee om vanaf dat aiden geboren is 12 foto's op te hangen zodat we konden zien hoe aiden verandert is. En ik moet zeggen erg leuk idee! Zo kan je zien hoe een kindje echt veranderd in een jaar.

Die dag word ons mannetje om half 7 wakker zoals de meeste dagen. Mijn vriend en ik halen hem op van boven en voordat we de woonkamer binen lopen start ik een verjaardags liedjes zodat als we met z'n drieën binnen komen hij de versieringen ziet en muziek hoort. Na het liedje zetten we hem in zijn mooie versierde kinderstoel en krijgt hij een lekkere roomsoes ( zo'n grote)  met slagroom en een kaarsje met een 1. Na het wat onderzocht te hebben doet hij uiteindelijk waar we op hopen. Het hele ding uit elkaar trekken, lekker kliederen en uiteindelijk komt hij erachter dat hij het kan opeten. Geweldig om te zien. 

De visite hebben we gepland over de hele dag om teveel drukte te voorkomen en ruimte gebrek te voorkomen. Al die mensen over de vloer de aandacht en de kadootjes vind ons mannetje geweldig. Hij krijgt ook erg leuke kadootjes. Het is ondanks dat we alles netjes hebben geregeld toch een drukkere dag als je verwacht zo'n eerste verjaardag. 

Als aan het begin van de avond iedereen is langs geweest en het ook voor aiden een lange dag is geweest brengen we hem na het eten en toetje lekker naar bed. Op het moment dat mijn vriend en ik samen op de bank zitten om te proosten op onze mooie zoon en ons bewogen jaar met z'n drieën. Komt er weer een emotionele muts in me naar boven en realiseer ik me dat de baby tijd nu over is en ons kleine mannetje een dreumes word 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je