Snap
  • Baby
  • post

De eerste verjaardag

De eerste verjaardag van mijn zoontje

Het is al een tijdje geleden, maar ik weet het nog goed. De eerste verjaardag van mijn zoontje @lec! Het was niet alleen zijn eerste verjaardag, maar ook die van mij. Mijn eerste verjaardag als moeder. En laten we eerlijk zijn, deze verjaardag was ook vooral voor mij (en mijn man) bedoeld, want @lec heeft er nog geen benul van!

Natuurlijk wilde ik dat alles perfect was en begon in ik mijn hoofd al weken geleden met de voorbereidingen. Helaas alleen in mijn hoofd, dus vorige week was ik toch op het allerlaatste moment zijn traktatie aan het maken! Verder wilde ik een schitterende taart voor hem maken, wat natuurlijk niet lukte!

Maar het is allemaal niet belangrijk; het maakt hem niet uit hoe dit taart er uit ziet. Als hij er maar in kan slaan! En toen we heb zingend uit bed gingen halen, was dat allemaal duidelijk. Hij genoot!! Het zingen, de ballonnen, de slingers. Hij keek zijn ogen uit. En daar doe je het toch voor.

's Middags was de visite er en mocht hij zijn kaarsje uitblazen. INou ja, eigenlijk deed de wind dat, maar Alec heeft genoten! Van de aandacht, het kadopapier en het kliederen met de taart! Oh en ook wel van zijn kado, want hij kreeg een hele mooie schommel. En als mama kun je daar ook maar heeel erg van genieten!

7 jaar geleden

Ja sowieso zijn eerste verjaardag was erg leuk! Iets wat je nooit meer vergeet. Gelukkig proberen ik en mijn vriend zoveel mogelijk foto te maken en filmpjes

10 jaar geleden

als je kind plezier heeft, heb jij het ook, helemaal waar!

10 jaar geleden

Superleuk,he!!