{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste kennismaking

Afbeelding blog 'De eerste kennismaking' Achtergrond blur afbeelding

Nog iets meer dan een maand en dan wordt Floris 1. Het eerste jaar is voorbij gevlogen! Deze maand kijk ik terug op dit eerste jaar als moeder, als gezin. Het jaar waarin zoveel gebeurde en waarin alles anders liep dan we hadden gedacht. Ik merk dat het me nog veel doet, daarom ga ik het van me af schrijven. 

Te beginnen met deze foto. Dit is voor mij de meest dierbare foto die ik heb. De allereerste foto van ons als gezin. De kennismaking met onze zoon. Het moment waarop we eindelijk hardop mochten zeggen dat hij Floris heet. Dat dit moment zou plaatsvinden op de OK hadden we niet verwacht maar maakte het niet minder bijzonder. 

Ik kijk met een warm gevoel terug op dit moment. Ondanks de spoed zijn we zo goed opgevangen door het ziekenhuispersoneel. We hadden een top team op de OK waardoor het eerste moment als gezin echt genieten was. Dat ze mij ondertussen nog aan het hechten waren was bijzaak.

Het zien van mijn zoon. Het zien van mijn man als vader. Overweldigend en vooral geweldig. Floris heeft op de OK nog heel lang bij mij gelegen. Daarna werden we teruggebracht naar de verloskamer en daar heeft hij de eerste keer aan de borst gedronken. In alle rust. Het ziekenhuispersoneel had ons alleen gelaten zodat we dit gouden uur konden en mochten ervaren. Achteraf ben ik zo blij dat dit gebeurd is! De eerste momenten met je kindje zijn zo bijzonder en waardevol. 

Tijdens dit gouden uur heb ik je beloofd er altijd voor je te zijn. Jouw te helpen groeien en ontwikkelen en een mooi mens te worden. Lieve Floris we zijn zo blij dat jij er bent! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je