{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste keer... Hardlopen

Afbeelding blog 'De eerste keer... Hardlopen'

Oke, de kust is veilig. De kleintjes slapen, manlief houdt de wacht. Omkleden, schoenen aan en gaan...!

Nu het mannetje zo'n kleine 3 maanden is, begint het weer te kriebelen om mijn oude liefde weer op te pakken. Hardlopen..

Het voornemen was pas 5 maanden na mijn bevalling te beginnen. Na de geboorte van de kleine meid viel het hardlopen vies tegen. Maar ik kan het toch niet laten nu al te beginnen. Even me-time...!

Een halfuur later en 4km achter de kiezen kom ik weer thuis. Dat viel me alles mee! Zullen we het weer gaan doen trainen voor een loop?

Na de geboorte van dochter ben ik voor het eerst een loop gaan doen. Een bewijs voor mijzelf dat naast de mama die was geworden - de oude ik er ook nog was. De loop vond ik zo leuk dat ik het vaker wilde doen!

Een paar dagen na de eerste hardloopsessie begint de twijfel. Is het wel zo verstandig, zo'n lange loop? Zoveel spierpijn als nu heb ik volgens mij nog nooit gehad! :(  auw mijn bekkenspieren..!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je