{{ message.message }}
{{ button.text }}

De 5 leukste paasuitjes!

Zondag 27 en maandag 28 maart is het weer Pasen. Dé dag om er gezellig op uit te gaan met het hele gezin. Op zoek naar inspiratie? In dit artikel vertellen we je de 5 leukste paasuitjes.

Afbeelding blog 'De 5 leukste paasuitjes!'

Pasen is het ideale moment om met het hele gezin te genieten van een uitgebreide brunch of er samen op uit te gaan. Benieuwd waar je het beste heen kunt gaan met het gezin? Hieronder vertellen we je de 5 leukste paasuitjes om te gaan doen op eerste en tweede Paasdag.

Paasuitjes

Onze favoriete en leukste uitjes voor Pasen:

1. Lammetjes aaien

De lente is officieel begonnen en dat moet gevierd worden! Bij veel boerderijen zijn je kids van harte welkom om de lammetjes te komen aaien en soms zelfs de fles te geven. Naast lammetjes zijn er ook geiten, koeien, varkens, kippen, konijnen en paarden. Een topdag gegarandeerd. Boerderijen waar je terecht kan met Pasen zijn boerderij 't Geertje, museumboerderij Erve Brooks en boerderij De Boerinn.

2. Op avontuur in het nieuwe Wildlands in Emmen

Net voor Pasen opent de nieuwe spectaculaire dierentuin in Drenthe haar deuren. Kleine en grote globetrotters gaan hier op avontuur door Jungola, Serenga en Nortica. Bezoek Wildlands.nl voor meer informatie.

3. Paaseieren zoeken en schilderen

Ontdek als ridder of jonkvrouw een echt middeleeuws kasteel. Op het Gelderse kasteel Ammersoyen in Amerzoden kunnen kinderen op beide Paasdagen paaseieren schilderen en zoeken. Een supergezellig uitje met een speciale familierondleiding en een spannende zoektocht, want wie kan de meeste eieren vinden? Bezoek glk.nl voor meer informatie.

4. Bezoek paaseiland

Tijdens de paasdagen wordt het belevingseiland De Geitenkamp omgetoverd tot Paaseiland. Vaar samen met de boswachter naar het eiland en kom oog in oog te staan met de enige echte paashaas en ga op zoek naar allerlei soorten vogeleieren én chocoladeeitjes. Meer informatie op natuurmonumenten.nl

5. Pasen op Soestdijk

Kom Tweede Paasdag knutselen, schminken, speuren en genieten van diverse activiteiten, kinderoptredens en natuurlijk het zoeken naar het gouden ei op Paleis Soestdijk. Een leuk uitje voor kinderen en volwassen. Bezoek www.paleissoestdijk.nl voor meer informatie.

Natuurlijk kan je met Pasen ook lekker thuisblijven met de kids en jullie zelf vermaken met deze leuke knutselideeën speciaal voor Pasen.

Wat gaan jullie doen met Pasen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je