{{ message.message }}
{{ button.text }}

De 4 leukste kraamcadeaus voor in het water!

Spetter spieter spater lekker in het water

Afbeelding blog 'De 4 leukste kraamcadeaus voor in het water!' Achtergrond blur afbeelding

Elke keer ga ik op zoek naar leuke handige kraamcadeaus die je misschien niet zo snel zou kopen, maar die voor de aanstaande papa en mama toch wel handig en leuk zijn om te krijgen.

Deze week is het thema water. Zelf ben ik altijd dol op water en zwemmen geweest. Ik kon dan ook niet wachten om met mijn dochtertje te gaan zwemmen of op babyzwemmen te gaan. Zeker nu met het warme weer is het heerlijk om met je kindje de verkoeling op te zoeken in het water. Hier wat leuke water kraamcadeau tips:

#1
Als je kindje al kan zitten is een opblaasbaar mini badje leuk om in de tuin of op het balkon te zetten. Met een klein beetje water heeft het kindje uren speelplezier. Bij de Hema heb je al een klein opblaasbaar badje voor weinig geld. Ik nam hem ook altijd mee op vakantie.

https://www.hema.nl/vrije-tijd-kantoor/vakantie-onderweg/zon-strand-zwembad/zomerspeelgoed/jip-en-janneke-zwembad-15860084.html

#2
Voor het babyzwemmen was ik op zoek naar zwemkleding. Een badpakje leek mij een beetje veel gedoe. Het zwemmen begon al vroeg en ’s ochtends is het bij mij altijd spitsuur om mijzelf en de kleine op tijd klaar te hebben. Toen stuitte ik op deze verstelbare zwemluiers. Superhandig. Je hebt ze in verschillende prints, je kan ze verstellen en zijn wasbaar:

https://www.funkybabystuff.nl/product/zwemluier-roze/

#3
Ga je met je kindje op vakantie en is er een zwembad in de buurt dan is Fred Zwemtrainer erg handig. De band zorgt ervoor dat het kindje automatisch in de natuurlijke buikligging ligt en zorgt voor een natuurlijke en actieve zwemhouding. Deze rode Swimtrainer is geschikt vanaf ongeveer 3 maanden tot 4 jaar. Je hebt er dus heel lang plezier van.

https://www.dewitschijndel.nl/freds-swim-academy-swimtrainer-classic-rood

#4
Na het zwemmen of na in bad te zijn geweest is het afdroogtijd! Als de baby klein is kan dat het beste met een badcape of een hydrofieldoek. Sinds mijn dochter kan staan gebruik ik na het zwemmen een badponcho. Krijgt ze het niet zo snel koud en met de muts drogen haar haartjes ook heel snel. Het staat ook super cute :)

https://www.jollein.com/badponcho-hydrofiel-45x60cm-little-star-jade/
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je