Snap
  • Baby
  • Gezond

De 1ste ervaringen met een kruipende baby

En dan is het zo ver, Djaylano was ongeveer 6 maanden en het kruipen werd een feit! Tijgeren kon hij al goed maar dit was toch echt kruipen!

Ik moest er daadwerkelijk aan gaan geloven, mijn kleine spruitje kon kruipen. De eerste keer was bij ons op de hondenclub, op de tafel! Het was magisch, te zien dat hij die handjes gebruikte om vooruit te komen. Alleen wist ik toen nog niet wat me te wachten stond! In het begin was het best makkelijk, die kleintjes liggen in de box en willen nog graag in de box liggen, maar dan kunnen ze ontdekken en willen ze dit niet meer. Wat natuurlijk ook begrijpelijk is maar het echte werk begint dan pas! Dat realiseer je je als je achter je kleintje aan holt om te voorkomen dat hij wat in zijn mondje stopt dat er niet hoort of een kabel ergens onderuit trekt.. En dan komt het.. Mijn huis is niet baby-proof.. hihi alles gaan wegstoppen is ook geen optie maar wel goed opletten natuurlijk.. Och ja het hoort er allemaal bij!

9 jaar geleden

Haha, of je huis baby-proof is kom je inderdaad pas achter als ze gaan kruipen! Ik heb inderdaad ook niet alles opgeborgen. Dan wordt je huis zo kaal. Geniet er lekker van :)!