{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dat een potje babyvoeding echt vies is!

Dat een potje met babyvoeding vies is heb ik nu zelf ondervonden. Getsie!

Afbeelding blog 'Dat een potje babyvoeding echt vies is!'

Sorry als ik hier moeder boos maak maar potjes babyvoeding zijn echt vies!

Mijn plan was om zelf te koken voor mijn kleintje vanaf 6 maanden. En wonder boven wonder is dat nog gelukt ook! Daar ben ik best trots op. En het is eigenlijk best een kleine moeite. De hele vriezer ligt vol met bakjes zelf gemaakt eten.

Soms (zoals gister) kwam het echter zo uit dat we ergens waren en geen eten voor haar bij ons hadden. Via vrienden kregen we een potje met wortel mee. Daar moest ze het dan maar even mee doen. Ons verwende kleintje is alleen vers eten gewend en dat liet ze merken ook. Ze trok een enorm vies gezicht. Waarop ik reageerde met: ‘Juna dit zijn worteltjes die vind je toch heel lekker!?” en nog een hapje… Nee hoor, niks. Ik nam zelf een hap en begreep waarom ze dit niet wilde. Gadver. Het smaakte echt zo niet lekker… En niet naar wortel. Misschien verschilt het nog per merk maar dit was echt vies. Echte wortel is enorm veel lekkerder dan dit… Ze heeft een broodje gekregen wat ze direct op at. Verwend kind J  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je