{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daph Knutsel; kinderschilderijtjes

De kinderschilderijtjes zijn leuk, uniek & hip passen perfect in de kinderkamer. Ideaal om zelf te kopen of als cadeau. www.daphknutsel.nl

Afbeelding blog 'Daph Knutsel; kinderschilderijtjes' Achtergrond blur afbeelding
Hoi iedereen, Vandaag schrijf ik mijn eerste blog op www.mamaplaats.nl Hierbij wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Daphne Jansen-Groenendaal en ik ben sinds een paar maanden geleden begonnen met Daph Knutsel (www.daphknutsel.nl) Ik maak voornamelijk kinderschilderijtjes en kinderkamerkunst. Vanaf heden zullen er regelmatig berichtjes van mij komen over Daph Knutsel. Verder zal ik jullie op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en acties. Natuurlijk nodig ik hierbij iedereen uit om een kijkje te nemen op www.daphknutsel.nl, berichtjes in mijn gastenboek zijn altijd welkom. Naast mijn blog op www.mamaplaats.nl ben ik ook te volgen via twitter (@kinderschildery) en op facebook (Daph Knutsel). Het zou leuk zijn als we elkaar hier tegen komen. Ben je toevallig op zoek naar een leuk schilderijtje? Vergeet dan niet te kijken op www.daphknutsel.nl Geef het door.... Groetjes Daphne

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je