{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag 6 na KIDday

Uitgeblust en in de rust... (al twee dagen)

Afbeelding blog 'Dag 6 na KIDday' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb er gewoon geen kracht meer voor.

Ik zit al twee dagen in versnelling nul. Niet in de 1e en niet in de achteruit, nee versnelling nul. Er zijn zoveel dingen die ik moet doen maar ik doe ze gewoon niet. Ik ben spaarzaam met mijn energie en doe alleen maar lekker knusse dingen met ons meisje. Heerlijk in onze huispakken rondlummelen. Onze dreumes rockt haar Minnie Mouse pakje. Wat ben ik verliefd op dat kind.

Papa is met een vriend op heksenjacht, dat wil zeggen dat ze een project zouden bekijken en dat er dus weer niks waar van is. Die vriend is gewoon een ster in gebakken lucht verkopen en eigenlijk wisten we wel dat het weer een hopeloze zaak zou zijn maar oke, hij heeft waarschijnlijk aandacht nodig van mijn man, zijn beste vriend.

Ik vertel hem maar niet dat ik geen reet uitvreet. Ik doe in mijn hoofd van alles maar de connectie tussen mijn hersenen en de rest van mijn lijf lijkt wel downtime te hebben. Nu ben ik ook een groot voorstander van " naar je lijf luisteren " en bij deze doe ik dat dus ook met liefde.

Het weekend was ook erg hectisch en meisje en ik zijn niet vrij van verkoudheid enzo. Dus we cocoonen lekker. Daarbij hoef ik dan weinig mensen te zien en te spreken en dat maakt het voor mij moeilijker om mijn mond voorbij te praten. Want ik ben er op gebrand om het een verrassing te laten voor de familie tot minimaal de kerst wanneer onze inseminatie succesvol blijkt. Ik heb al een mooi plan voor het prijsgeven van onze mogelijke tweede zwangerschap.

Pfff, ik typ mijn verhaal en snap ook heus wel dat ik waarschijnlijk zo moe ben doordat mijn brein alleen maar overuren draait. WAT ALS WEL.... WAT ALS NIET....

Voor mijn man is dit namelijk (zoals hij er nu in staat) de laatste inseminatie. Als deze aanslaat dan moet het zo zijn, wanneer de inseminatie niet gelukt is dan moet het ook zo zijn. Hij is dankbaar voor ons gezonde meisje. Ik ook. En hoewel ik er nu ook zo in sta als hij weet ik niet wat het met me zal doen wanneer het niet is gelukt. En de realiteit is dat de kans heel groot is dat het niet is gelukt.

De kans op een natuurlijke bevruchting is zo'n 15%, De kans op een bevruchting door middel van KID ligt ook zo rond de 15%, ook al wordt het direct bij de voordeur afgeleverd.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je