{{ message.message }}
{{ button.text }}

dag 2014 dat 2015 weer zo'n topjaar mag worden!!!!!!!!!

2014 was voor mij echt een topjaar! Hopen dat 2015 net zo'n mooi jaar mag worden! Hier een verslag van mijn jaar! Kon haast niet beter!!!!!!

Afbeelding blog 'dag 2014 dat 2015 weer zo'n topjaar mag worden!!!!!!!!!'

Mijn verhaal begint eigenlijk op oudjaarsdag 2013. We waren bij vrienden t einde van 2013 en t begin van 2014 aan t vieren. Ze hadden lekker een fruitbiertje voor me gehaald maar na een paar slokjes werd ik helemaal eng. Ik kreeg t vermoeden dat ik zwanger kon zijn. Mijn biertje verder laten staan maar t gekke gevoel in mn lijf trok maar niet weg. Gelijk online een zwangerschapstest gekocht. Op 2 januari 2014 kwam de test binnen. Kon niet wachten dus gelijk de test gedaan en ja hoor geel snel stond er te lezen dat ik 1 tot 2 weken zwanger was! Kon het niet geloven dus de volgende dag weer een test gedaan en ja hoor ook daar kwam uit dat ik zwanger was. Gelijk voelde ik me wel schuldig dat ik die paar slokken bier heb gedronken. En toch kon ik het niet geloven. 8 weken later kreeg ik mn eerste echo en ja hoor er groeide echt een klein mensje in mn buik. Wat een geweldig moment was dat. Met 12 weken gingen we t onze families vertellen met kleine cakejes. Wat waren ze blij! Mijn zwangerschap liep voorspoedig. Was maar een beetje misselijk dus mag niet klagen. Mijn vriend vond t nu (omdat er een kleintje op komst was) wel tijd om na 12 jaar een keertje te gaan trouwen! Naast shoppen voor een kleintje mocht ik ook gaan shoppen voor mn bruiloft. Een mooie jurl mocht natuurlijk niet ontbreken. Ik werd al snel verliefd op een zwangerschapstrouwjurk! Helemaal gelukkig met mn jurk. Natuurlijk moesten er ook oorbellen schoenen tasje een haar sieraad en mooie nagels komen! De hele week voor t trouwen was t slecht weer maar op 11 juni 2014 was t een mooie dag. T zonnetje scheen en ik mocht volmondig JA zeggen tegen mijn vriend. Op dat moment was ik 26 weken zwanger en zo gelukkig! We hebben t wel heel klein en intiem gehouden.  Zag mezelf niet hossen met een toch wel dikke buik. Op 19 september werd mijn jaar nog beter. Onze dochter elyze is geboren! Wow wat is ze mooi! Wist niet dat ik me nog gelukkiger kon voelen. Wist niet wat me overkwam wat een liefde ik opeens voelde voor dat hele kleine meisje in mn armen. Kan niet geloven dat dat wondertje echt van mij is.de tijd vliegt voorbij al snel wordt je groot en ontwikkelt ze zich super snel. Hoop dat 2015 ook een topjaar wordt! Met mijn mooie meisje in mijn leven kan t haast niet anders!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je