{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daddy knows

En met papa weet het bedoel ik mijn papa weet het.... die man kent zijn dochter nog steeds door en door!!! Like two peas in a pod!!

Afbeelding blog 'Daddy knows' Achtergrond blur afbeelding

Vrijdagmorgen, onze dagen beginnen altijd vrij relaxed. Meisjelief laat ons eigenlijk altijd wel uitslapen. We genieten hier ook echt van. We doen haar om een uur of acht op bedje en ze meldt zich zo rond een uurtje of half negen in de ochtend..... heerlijk kind.

Mijn man geeft me dan altijd een lekkere cappucino en haalt ons meisje uit bedje. Samen wakker worden is wel het ultieme. Ze is een heerlijke knuffelkont. Nu is het zo dat de laatste anderhalf week bijna niks uit mijn vingers komt... en dat frustreert mij nog het meest van allemaal. Ik ben een volwassen vrouw die nog geen dag nadat de huishoudster is geweest de boel netjes kan houden. Schoonmaken is echt niet mijn ding, terwijl ik wel heel graag zou willen dat het mijn ding is en nu zonder medicatie is het bijna onmogelijk af en toe... maar ik dwaal af, sorry, ook een bijkomstigheid van het stoppen met de medicatie.

Ik zat dus om elf uur, toen mijn afspraak kwam ook nog samen met ons meisje in de pyjama. Snel even omkleden en papa lette op meisje. Goede deal.

Ondertussen belde mijn vader. We moesten nog 1 en ander afhandelen en dat wou hij nu maar even doen.... Oke prima. Heb gezegd dat ie wel kon komen maar dat ik nu echt op moest hangen want ik zat midden in mijn bespreking. De bespreking liep (nogal) wat uit...

Ik loop na de bespreking de keuken in en mijn vader zit samen met manlief en dochterlief aan de keukentafel.. ik realiseer me nu ook weer dat ik echt dol ben op ons huis met prachtige woonkeuken en dat dit huis gemaakt is om kinderen in groot te brengen.

Ik ga zitten en zucht... "Ik ben moe" zeg ik. Zegt mijn vader out of the blue.... "ben je zwanger ofzo". Ik was flabbergasted. Waarom kan ik nou nooit iets verborgen houden voor die man. Hij kon vroeger ook altijd al direct aan me zien dat ik loog. De pipo. Ik stotterde ervan. Ik vroeg hem hoe hij daarbij kwam en hij vroeg op zijn beurt weer of ik dacht dat hij gek was. Ik beschuldigde hem daarna nog even van het door mijn post heen gaan maar ik kon aan zijn kop zien dat dat ook niet het geval was.....

SHIT... SHIT... SHIT

Ja zegt hij, 1 plus 1 is 2 hoor. Waarom had je hem anders op die ene dag echt dringend nodig om je handje beet te houden. Dat kan maar 1 ding betekenen want ik heb een zelfstandige dochter opgevoedt... En... dat klopt ook.

Ik zweer het je... soms... Manlief heeft dus toegegeven. Mannen hebben zoooo geen ruggegraat. Mijn vader weet het dus en als hij het weet...... dan komen meer mensen het vaak te weten want die man kan geen geheimen bewaren...... de laatste drie zwangerschappen in de familie zijn gerust door hem doorgeklept... wat een roddeltante is ie ook af en toe.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je