Snap
  • Baby
  • #mamaplaats
  • eerstehulp
  • justraisa
  • olivierpepijn

Daar zit je dan op HAP met je dreumes

De avond verliep anders dan verwacht... Ollie viel bij het naar bed gaan op z’n mond, tand door de lip. Overal bloed, z’n onderlip was zo kapot dat een ritje HAP me niet onverstandig leek. En daar ging Fabi in z’n pyjama naar de lieve buurvrouw en Ollie in pyjama naar het ziekenhuis. Waar papa ook nog even langs kwam!

De dokter keek ernaar en we werden door verwezen naar de SEH waar de chirurg even ging kijken.

Lijmen kon niet en hechten was ook niet aan te bevelen. En zo gingen we na ruim uur weer onverrichte zaken terug naar huis.

Vandaag ging het gelukkig een stuk beter met Ollie en z’n lip groeit inderdaad al dicht. Wat een opluchting!

Jij al weleens met je kindje naar de HAP of SEH geweest?

3 jaar geleden

Meerdere keren helaas, en ook vaak genoeg gebeld voor advies. Oudste (toen 4)die na 3 dagen nog niet gestopt was met spugen. Was op t randje als ze met ors niet opknapte binnen een aantal uur moest ik terug komen en moest ze blijven. Met de jongste 1e keer was ze 8mnd ging ze staan onder de tafel precies onder een blokje waarmee t tafelblad vast zit. Resultaat klein gat in dr hoofd. Hoefde niks mee gelukkig. 2e keer met een dubbele oorontsteking. Ene oor was geknapt en ze knapte maar niet op. Dus antibiotica meegekregen

3 jaar geleden

Nee dat was wel even schrikken. Waarschijnlijk was dat spugen ook van de schrik, maar ben blij dat er dan toch even een arts naar kijkt. Voor de zekerheid een paar uurtjes wekadvies en verder niks meer aan de hand en de rest van de vakantie was gelukkig lekker ontspannen!

3 jaar geleden

Oh jeetje! Spugen is niet goed inderdaad 😨 gelukkig viel Het mee. Maar wel een domper op de vakantie zeg...

3 jaar geleden

Wat een schrik dan toch hè. Gelukkig gaat het al snel beter. Vorige week met uk 1 van net een jaar naar de spoedpost op ons net bereikte vakantieadres omdat hij iets té hard op zn achterhoofd viel en meteen moest spugen. Gelukkig was hier ook weinig aan de hand behalve flinke schrik en een beetje pijn. Bij thuiskomst van vakantie besloot uk 2 ook maar even op z'n mond te vallen en een tand door zijn lip. Gelukkig was het maar een klein wondje....goed begin en einde van onze vakantie 😂