{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daar was hij,maar nog steds niet bij mij

Afbeelding blog 'Daar was hij,maar nog steds niet bij mij' Achtergrond blur afbeelding

Op 8 augustus om precies 8 over 8 is hij geboren! Mijn lieve, mooie en kleine zoontje; Mink!

Het ging alleen niet zo goed met hem, hij had een gaatje tussen zijn hartkamers zitten. Hier door had hij een langere hart-en dan moeilijk woord- dus was zijn hart frequentie hoger! Of nou ja, zo iets het ging eigenlijk een beetje langs me heen! Het enige wat is hoorde was dat mijn zoon niet buiten levensgevaar en de komende uren zouden kritiek zijn! Ik was zelf door moe en was tegelijkertijd doodsbang.

Twee dagen later werd ik ontslagen uit het ziekenhuis, en dus was ik de dag erna dus thuis! Over ander halve week was de zomervakantie afgelopen. En zou ik dus normaal gesproken weer naar school moeten.

Die middag moesten ik terug komen in het ziekenhuis voor onderzoek en moest ik meteen langs voor mijn zoon. De dokter legde me uit dat het mogelijk was dat het gat in zijn hart dicht zou groeien. Maar het kon ook zo zijn dat dat niet gebeurden. Dan waren er twee mogelijkheden. Of hij werd geopereerd en dan zouden ze proberen om het gat te sluiten. Of hij zou veder moeten leven met een hartaandoening. We zouden de komende weken moeten afwachten en dan zouden we veder moeten zien.

Dat was het moment dat ik me realiseerde waar ik eigenlijk was belandt. Mijn zoon lag ik het ziekenhuis met een mogelijke hartaandoening. Ik was MOEDER. En mijn vriendinnen wisten absoluut niet wat ik allemaal had meegemaakt - Dit bleek toen een vriendin mijn belde of ik al wist in welke klas ik zat en dus of ik bij haar zat! Dat was ik vergeten. Zij wisten niet dat ik dit jaar helemaal niet naar school zou komen!
Toen realiseerde ik me wat voor puinhoop het eigenlijk was.

De dagen gingen voorbij en we moesten terug naar het ziekenhuis. En daar was het dan. Het hoge woord was er uit, het werden de twee mogelijkheden. En het leek vrij simpel, mijn zoon werd of wel geopereerd of niet.  Maar zo simpel was het niet. Ik moest nu een keuze maken die zijn hele leven kon beïnvloeden. Zeker omdat het ook nog mogelijk was dat mijn kindje de operatie niet overleefd. Ik stond dus voor een duivelsdilemma! En ik had geen idee wat te doen! Binnen 2 dagen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je