{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daar ben je dan eindelijk!๐Ÿ’•

Xem Noah

Afbeelding blog 'Daar ben je dan eindelijk!๐Ÿ’•' Achtergrond blur afbeelding

Daar ben je dan! Mijn prachtige lieve dochtertje Xem Noah, roepnaam Xem. Wat hebben jouw papa en ik lang naar jou uitgekeken. En daar ben je dan eindelijk. Na 40 weken en 5 dagen, op 26 november, vond jij het dan eindelijk tijd om je intrede te doen op deze wereld. 

Na een onwijs fijne en positieve thuisbevalling werd jij op mijn borst gelegd. Het gevoel en de emotie die er direct opspeelde is onvoorstelbaar. De liefde die wij direct voor jou voelde dat is met geen pen te beschrijven. Onwijs gelukkig maak jij jouw papa en mij. Ik ben trots op jullie beide.


Lief, mooi en bijzonder

Jij bent ons kleine wonder

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je