Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen

Cute & Cool met de nieuwe back to school collectie!

Met de nieuwe Back to School collectie van C&A worden onze aller kleinsten nog schattiger. Vrolijke kleuren en stoere details zorgen voor een mooie balans. Ook de nieuwe Disney film Planes 2 speelt een vliegende rol in deze collectie voor de jongens, met stoer ondergoed, pyjama's en T-Shirts. Voor de meisjes staat Minnie Mouse centraal met hele schattige vestjes, en een mooi Minnie T-Shirt met lovertjes. Ga snel naar de webshop om jouw Disney collectie te bestellen.

Verstandig met Bio Cotton

Jij kunt een verschil maken door Bio Cotton te kiezen. Het katoen dat wordt gebruikt voor alle kledingstukken in de Back to School collectie van C&A is 100% biologisch. Tien jaar geleden heeft C&A ervoor gekozen Bio Cotton als grondstof te gebruiken. Dat is beter voor onze leefomgeving, de boeren en voor onszelf. Inmiddels is C&A de nummer één in de wereld als het gaat om de verkoop van kleding van Bio Cotton. C&A maakt bij het produceren gebruik van milieuvriendelijke technieken. Dit duurzame programma wordt voortgezet met als doel al onze katoenen kleding in 2020 100% duurzaam te produceren.

Over C&A

In 1841 is C&A in het Friese Sneek opgericht, 20 jaar daarop volgde het eerste filiaal. Tegenwoordig is C&A niet meer weg te denken uit het winkelbeeld van de grote steden. Sinds de lancering van de Online Shop is het nóg gemakkelijker om te shoppen bij C&A. Als je graag goed gekleed de deur uit wilt gaan, dan moet je vaak diep in de buidel tasten. Gelukkig hoeft shoppen niet duur te zijn en kun je jouw favoriete items gemakkelijk bij C&A vinden. Shop daarom nu de nieuwe collectie van C&A!"

9 jaar geleden

Ik heb meegedaan met de winactie, dus als ik win kan ik deze coole kleertjes kopen voor mijn stoere ventje die straks naar school gaat :)!