{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cute & Cool met de nieuwe back to school collectie!

Afbeelding blog 'Cute & Cool met de nieuwe back to school collectie!'

Met de nieuwe Back to School collectie van C&A worden onze aller kleinsten nog schattiger. Vrolijke kleuren en stoere details zorgen voor een mooie balans. Ook de nieuwe Disney film Planes 2 speelt een vliegende rol in deze collectie voor de jongens, met stoer ondergoed, pyjama's en T-Shirts. Voor de meisjes staat Minnie Mouse centraal met hele schattige vestjes, en een mooi Minnie T-Shirt met lovertjes. Ga snel naar de webshop om jouw Disney collectie te bestellen.

Verstandig met Bio Cotton

Jij kunt een verschil maken door Bio Cotton te kiezen. Het katoen dat wordt gebruikt voor alle kledingstukken in de Back to School collectie van C&A is 100% biologisch. Tien jaar geleden heeft C&A ervoor gekozen Bio Cotton als grondstof te gebruiken. Dat is beter voor onze leefomgeving, de boeren en voor onszelf. Inmiddels is C&A de nummer 茅茅n in de wereld als het gaat om de verkoop van kleding van Bio Cotton. C&A maakt bij het produceren gebruik van milieuvriendelijke technieken. Dit duurzame programma wordt voortgezet met als doel al onze katoenen kleding in 2020 100% duurzaam te produceren.

Over C&A

In 1841 is C&A in het Friese Sneek opgericht, 20 jaar daarop volgde het eerste filiaal. Tegenwoordig is C&A niet meer weg te denken uit het winkelbeeld van de grote steden. Sinds de lancering van de Online Shop is het n贸g gemakkelijker om te shoppen bij C&A. Als je graag goed gekleed de deur uit wilt gaan, dan moet je vaak diep in de buidel tasten. Gelukkig hoeft shoppen niet duur te zijn en kun je jouw favoriete items gemakkelijk bij C&A vinden. Shop daarom nu de nieuwe collectie van C&A!"

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je